Cancan

Care este secretul Anamariei Prodan. Aceasta a dezvăluit sursa succesului său în afaceri

Publicat: 04 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Care este secretul Anamariei Prodan. Aceasta a dezvăluit sursa succesului său în afaceri
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au traversat o perioadă destul de dificilă

De curând s-a aflat care este secretul Anamariei Prodan. Chiar sexy impresara a fost cea care a dezvăluit cum are succes în afaceri. Astfel, soția lui Reghecampf a divulgat câteva ponturi după care ea s-a ghidat în viață.

Anamaria Prodan este una dintre cele mai de succes femei din România în ceea ce privește cariera profesională. Astfel, sexy impresara a divulgat câteva ponturi după care ea s-a ghidat în viață. Și tocmai acestea au ajutat-o să prospere din punct de vedere financiar.

Care este secretul Anamariei Prodan

Dre curând, Anamaria Prodan a spus în cadrul unui interviu cum a ajuns să fie o femeie de carieră. Mai mult, cheia succesului său în afaceri ar consta tocmai în faptul că nu are credite ori alte datorii.

Eu nu am datorii sau credite luate de la bănci. Asta e o chestie pe care am învățat-o de la părinții mei, să nu fiu datoare la nimeni, nici la bănci. Sunt pe picioarele mele, pe banii mei, nu pe banii altora”, explică Ana Maria Prodan.

Totodată, vedeta a explicat faptul că familia ei este împărțită pe trei continente și face naveta regulat, chiar dacă este pandemie. Una dintre fete se află în America, alta e în Milano, iar soțul și fiul cel mic locuiesc în Dubai.

Stăm și în Dubai, și în România, și în America, și în Italia, pentru că așa sunt împrăștiați toți copiii noștri. Eu sunt singurul membru al familiei care colindă enorm, între toți copiii. Laur stă cu băieții în Dubai, este un bărbat cum puțini se nasc în lumea asta, le este și mamă și tată când plec. La fel încerc să le fiu și eu fetelor. Cu Sarah este mai greu, ea este în America și este mult mai greu să ne vedem în perioada asta. Nu mi-e frică să merg cu avionul, este cel mai sigur mijloc de transport din punctul meu de vedere”, a mai povestit Prodanca.

Ce cadou i-a făcut soțului de ziua sa

În a doua jumătate a lunii septembrie, Anamaria Prodan i-a făcut un cadou fabulos lui Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul a împlinit 45 de ani pe 19 septembrie și a avut parte de o surpriză inedită din partea soției. Aceasta nu i-a cumpărat fostului antrenor de la FCSB niciun cadou, ci şi-a luat soacra şi copiii şi a mers în Dubai pentru a fi alături de Laurenţiu Reghecampf de ziua lui.

Cel mai mare cadou a fost că ne-am strâns toţi pentru a-i fi alături, inclusiv soacra mea. Are deja tot ceea ce îşi doreşte, aşa că i-am făcut, împreună cu copiii, câteva cadouri de suflet, care au avut efectul la care am sperat, acela de a se emoţiona foarte tare”, a declarat Anamaria Prodan.

Mai mult, impresara a povestit cât de mult i-a priit perioada de izolare din această primăvară. A fost o perioadă de trei luni petrecută cu familia, excepție făcând doar fiica Sarah.

În izolare a fost 90% perfect, având în vedere că toți copiii s-au strâns în Dubai, mai puțin Sarah, care nu a mai apucat să ajungă pentru că se închiseseră granițele. Nu am mai putut sub nicio formă s-o aduc. A fost un moment unic pentru că trei luni de zile am stat zi de zi toți, ne-am redescoperit și ne-am adus aminte de fiecare moment frumos al vieții noastre”, a mai dezvăluit impresara.

În altă ordine de idei, ținând cont care este secretul Anamariei Prodan, nu este de mirare că îi merge atât de bine în afaceri.

Adauga un comentariu