Prima pagină » Radio » Actualitate » Care este secretul căsniciei lui Mihai Morar. „Anul acesta facem 16 ani!”

Care este secretul căsniciei lui Mihai Morar. „Anul acesta facem 16 ani!”

08 iun. 2022, 14:41,
BZI.ro, în Radio

Are o soție superbă pe care o iubește ca-n prima zi și trei fiice, astfel că multă lume se întreabă care este secretul căsniciei lui Mihai Morar. Ei bine, Gabriela este cea care îi oferă vedetei de radio și TV liniștea de care are nevoie acasă, pentru a fi cel mai bun la locul de muncă. Ba chiar, Mihai Morar recunoaște cu seninătate că soția lui este mult mai deșteaptă decât el.

Mihai Morar și soția sa, Gabriela, au împlinit 16 ani de căsnicie. Cei doi, părinți de trei fete, gemenele Mara și Cezara, în vârstă de 14 ani, și mezina Roua, de 3 ani, au petrecut un weekend frumos în Brașov. Aici, Mihai Morar a trebuit să fie prezent cu ocazia deschiderii unui magazine de haine pe care-l promovează.

În Brașov am venit la terapie. Orașul acesta de la poalele Tâmpei poate să înlocuiască foarte bine un terapeut. Culmea, e al doilea weekend la rând, în care vin la Brașov. Este adevărat că de data aceasta am avut și treabă, Mă bucur de oraș și mai mult decât de oraș, mă bucur de oameni. Îmi place vibrația asta a Brașovului”, a precizat Mihai Morar.

Care este secretul căsniciei lui Mihai Morar

Prezentatorul de televiziune a dezvăluit și care este secretul unei căscnicii fericite care, în cazul lui și al soției, Gabriela, durează de 16 ani. Mihai și Gabriela s-au cunoscut la locul de muncă. Amândoi lucrau în radio și practic acolo a început totul. Povestea de iubire a DJ-ului Radio ZU cu soția lui a început repede și tot repede a ajuns în fața altarului. Decis că Gabriela este femeia pe care-și dorește să o aibă aproape o viață, la doar două luni din momentul în care i-a devenit parteneră, Morar a și cerut-o în căsătorie.

Anul acesta facem 16 ani de la căsătorie. Secretul este să îți vezi de drumul tău. Cum să spun, fiecare dintre noi avem o cale. Asta nu înseamnă că nu mai sunt drumuri stânga-dreapta, pe unde să o iei. Uneori și GPS-ul te duce pe alt drum, dar, dacă îți vezi de drumul tău și nu complici viața foarte, foarte mult, eu cred că… acesta e secretul. Bine, părerea mea e că trebuie să vezi până la urmă care este scopul, în tot ce faci”, mai spune vedeta de radio și TV.

Morar și soția sa s-au căsătorit în 2006. Cei doi s-au cunoscut la radio, unde lucrau, iar între ei a fost o chimie deosebită.

Eram într-o vară mai complicată a vieții mele. Avusese tata niște probleme de sănătate. Fiind coleg la radio cu Gabriela, a simțit cumva că nu sunt bine. Eram în vacanța de la radio și m-a invitat la mare, ne dădeau concedii la mare pe vremea aia. Am zis nu, dar nu știu de ce. După care a trecut vacanța și, când m-am întors la radio, m-am gândit cum să fac să o invit eu, să nu se fi supărat pe mine. Am invitat-o în oraș și m-a refuzat. A doua oară mi-a zis: Lasă, poate săptămâna viitoare. A trebuit să găsesc altceva. Am găsit un concert de vioară la Palatul Regal și a zis da. De-atunci am rămas împreună. După două luni am cerut-o de soție, eu care nu îmi pusesem problema asta până atunci”, a povestit Mihai Morar, în podcastul moderat de Cătălin Măruță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *