Local

Care este starea de sănătate a copilului din Piatra Neamţ implicat în explozia din apartament EXCLUSIV!

Publicat: 28 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Care este starea de sănătate a copilului din Piatra Neamţ implicat în explozia din apartament EXCLUSIV
Copilul rănit în explozia din Piatra Neamț a fost transportat la Iași și este stabil din punct de vedere hemodinamic

În cursul zilei de ieri, un bărbat a aruncat în aer un imobil din municipiul Piatra Neamţ. Ca urmare a acestui lucru au existat două persoane rănite. Vorbim despre copilul său dar şi despre tată.

Explozia s-a produs după ce mascaţii de la SAS au intrat în apartamentul cu pricina. Bărbatul era nemulţumit de faptul că a pierdut custodia copilului şi le-a declarat reporterilor BZI că va recurge la orice gest pentru a fi alături de fiul lui.

Care este starea de sănătate a copilului din Piatra Neamţ

În aceste momente, copilul în vârstă de 7 ani care a suferit mai multe arsuri de gradul 2 şi de gradul 3, se află internat la Spitalul Sf. Maria din Iași. Acesta a fost transportat la Iași de la Piatra Neamţ. Conform purtătorului de cuvânt al Spitalului Sf. Maria, dr. Lavinia Ionescu, băiatul este stabil hemodinamic şi respirator dar a fost preluat de o echipă de chirurgie plastică condusă de dr. Sidonia Susanu:

În acest momente, minorul este stabil hemodinamic şi respirator şi a fost preluat de echipa de chirurgie plastică condusă de doamna doctor Sidonia Susanu pentru tratamentul leziunilor. Băiatul va fi manageriat momentan în servicul de Terapie Intensivă din cauza potenţialului de agravare.” a explicat, pentru BZI.RO, dr. Lavinia Ionescu, purtător de cuvânt Spitalul Sf Maria

Ce s-a întâmplat în Piatra Neamț

În cursul dimineţii de 27 ianuarie 2021, reporterii BZI.RO primeau pe pagina de Facebook a BZI mai multe mesaje prin care bărbatul avertiza că va recurge la gesturi extreme dacă nu va mai putea sta cu fiul acestuia. Totul a pornit după ce acesta a pierdut custodia băiatului în vârstă de 7 ani. Acesta se afla, împreună cu fiul lui, de mai multe zile în casă. Un reporter BZI.RO l-a sunat pe bărbat şi a încercat să îl convingă să nu recurgă la un gest care ar avea un impact groaznic, atât asupra lui cât şi asupra băiatului.

După convorbirea telefonică, reporterii BZI.RO au contactat de urgentă autorităţile de la Neamţ. Aceştia au vorbit cu Purtătorul de Cuvânt IPJ Neamț și i-au semnalizat problema. Cei de la IPJ Neamț au intrat peste bărbat în casa moment în care acesta a dat foc buteliilor pe care le avea pregătite. Ca urmare a acestui lucru s-a produs o explozie.

În urma exploziei, tatăl a fost rănit superficial iar băiatul a suferit arsuri de gradul 2 şi de gradul 3 pe mai multe zone ale corpului printre care şi față. Băiatul a fost transportat de urgenţă la spitalul Sf. Maria din Iași unde medicii îi acordă îngrijiri medicale.

Între timp, cel responsabil de incendiu şi explozie, a fost preluat de oamenii legii şi plasat în custodie. Vorbim despre faptul că acesta mai are o condamnare la activ pentru viol. Acesta şi-a violat propria soţie, deşi susţine că totul a fost o înscenare. În ediția de pe data de 28 ianuarie 2021, reporterii BZI.RO au publicat și convorbirea telefonică avută cu bărbatul.

Adauga un comentariu