Cancan

Care este starea de sănătate a Vulpiţei, după ce a fost infectată cu COVID-19

Publicat: 07 aug. 2020
Veronica din Blăgești
Veronica din Blăgești

Care este starea de sănătate a Vulpiţei. Chiar dacă a fost infectată cu temutul COVID-19, Vulpiţa de la Acces Direct, aflată în carantină, ţine legătura cu fanii ei. Prin intermediul reţelelor sociale, aceasta le-a transmis că se simte bine.

Vulpiţă de la Acces Direct îşi ţine constant la curent fanii cu starea ei de sănătate, astfel că, din carantina, soţia lui Viorel Stegaru le-a transmis fanilor săi un mesaj extrem de important. Aceasta le-a mărturisit că se simte bine, lucru ce i-a bucurat enorm pe urmăritorii săi din mediul online.

Care este starea de sănătate a Vulpiţei

Chiar dacă se afla în carantină, Vulpiţa ţine legătura permanent cu fanii săi din mediul online, aşa că a simţit nevoia să le transmită acestora un mesaj important, despre starea ei de sănătate. Mai exact, Vulpiţa le-a mărturisit tuturor prietenilor virtuali că îşi doreşte ca aceştia să se simtă bine, aşa cum se simte şi ea, pesemne că virusul nu-i mai dă bătăi de cap şi este aproape de a se pune pe picioare complet.

„Încă puţin şi ieşim din carantina. Sper că şi voi vă simţiţi bine aşa cum sunt şi eu.❣️”, a fost mesajul postat de Vulpiţă de la Acces Direct, pe contul său de pe reţeaua de socializare.

Cum s-a infectat Vulpiţa cu COVID-19

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Vulpiţă de la Acces Direct şi soţul ei, Viorel, sunt infectaţi cu noul coronavirus. Plimbaţi de la un spital la altul, cei doi au fost nevoiţi să intre în carantină la domiciliu, după ce nu s-au găsit locuri pentru a fi spitalizaţi. Fosta asistenta de la Antena 1, Emily Burghelea, scoate la lumina detalii şocante din cadrul emisiunii care rupe audienţele.

Emily Burghelea a spus adevărul despre Vulpiţa şi Viorel şi despre modul în care se muncea la Acces Direct, în pandemie de COVID-19. Fosta asistenta susţine că platoul emisiunii de la Acces Direct a devenit un adevărat focar de infecţie şi foarte multe persoane au avut de suferit din această cauză.

„Vestea că Acces Direct este un focar de infecţie m-a lăsat mută. Îmi pare extrem de rău pentru oamenii de acolo care plătesc acum cu ce au ei mai de preţ…Sănătatea lor! Le transmit toate gândurile bune, dar în acelaşi timp trebuie să spun că mă aşteptam la asta.

Din păcate, acolo nu s-au respectat niciodată regulile impuse de autorităţi. Am lucrat la Acces Direct şi ştiu foarte bine cât de riscantă era o simplă zi de muncă. În starea de urgenţă, când România era pustie şi nimeni nu avea voie să iasă din casă fără un motiv întemeiat, când era ilegal să stea la un loc mai mult de 50 de persoane, când masca era obligatorie în spaţiile închise…Acolo nu se respectă nici măcar una dintre aceste norme impuse, ba chiar atunci când cineva purta masca, era stigmatizat…” a spus Emily Burghelea.

Care este starea de sănătate a Vulpiţei. Echipa emisiunii responsabilă pentru infectarea soților din Blăgești

Tot ea a mai declarat că responsabili pentru infectarea cu coronavirus sunt chiar membrii din echipa emisiunii. Burghelea susţine că echipa de la Antena 1 considera că nimeni de acolo nu se poate infecta cu noul coronavirus deoarece platoul emisiunii este un circuit închis şi sigur.

„Ni se spunea că este un circuit închis şi că nimeni nu are cum să se îmbolnăvească, însă gândind la rece, şansele erau mari, foarte mari. Inevitabilul s-a întâmplat. Acces Direct a devenit un focar de infecţie iar acum, din păcate, multe persoane se confruntă cu virusul care a pus pe jar o planetă întreagă. La un moment dat, mi s-a cerut să şterg un live de pe Instagramul meu din cauza faptului că am filmat mai mult decât trebuia şi s-a văzut în videoclipul respectiv că nimeni, dar absolut nimeni nu purta masca. Cred că încă mai am acel clip în telefon. Şi eu am fost una dintre persoanele care şi-au pus sănătatea în joc. Se pare că am demisionat la timp. Din nefericire, în urma mea au rămas oameni care acum suferă din cauza conducerii. Sper din suflet că toate persoanele afectate să treacă cu bine peste acest hop. Le doresc multă sănătate şi înţelepciune” a comentat fosta asistenta.

Adauga un comentariu