Cancan ultimă oră

Care sunt cele mai bolnăvicioase zodii? Află ce afecțiuni ar putea să îți dea bătăi de cap

Publicat: 13 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Care sunt cele mai bolnăvicioase zodii Află ce afecțiuni ar putea să îți dea bătăi de cap

Care sunt afectiunile care iti dau batai de cap de-a lungul vietii? De ce boli ar trebui sa te feresti in functie de zodie?

Cele mai bolnavicioase zodii din horoscop: Rac

Probabil pentru multi nu e o surpriza ca Racul se afla in topul celor mai bolnavicioase zodii. Racii sunt hipersensibili pe toate planurile, inclusiv cand vine vorba de sanatate. Isi fac multe ganduri si griji si tind sa aiba diverse afectiuni din aceasta cauza. Se agita si se streseaza exagerat. Se incarca negativ chiar si dupa cel mai mic repros. Muncesc mult si isi fac griji, iar stresul si oboseala ii afecteaza fizic si psihic. Multi nativi ai acestei zodii au probleme cu stomacul si fierea, cu oasele si dantura. Se enerveaza usor, se lasa afectati de tot ce se intampla in jurul lor, nu se hranesc corespunzator si vor suferi de afectiuni ale sistemului digestiv.

Cand sunt bolnavi, devin si irascibili. Nu vor pe nimeni langa ei si nu au incredere in persoanele care vor sa le sara in ajutor. Se lasa doar pe mana medicilor atunci cand vine vorba de sanatatea lor.
Racul poate avea probleme cu vezica urinara, sufera de diverse intoxicatii si se confrunta cu retentia de lichide in organism. Cand dau de greu, au insomnii si dezvolta intolerante alimentare. Sfatul specialistilor este sa spuna mereu ce ii deranjeaza, sa nu mai interiorizeze, ci sa vorbeasca despre ce ii supara, sa incerce sa se relaxeze si sa adopte o atitudine pozitiva.

Cele mai bolnavicioase zodii din horoscop: Fecioara

Fecioara e obsedata de control, iar atunci cand lucrurile nu ies cum isi propune ea, sufera enorm. Munceste mult, face ore suplimentare la birou mai mereu, se odihneste putin si isi face multe griji. Are multe sarcini si responsabilitati, iar presiunea la care se supune ii afecteaza si sanatatea. Cele mai multe afectiuni sunt cauzate de stres: gastrita, ulcer, sindrom de colon iritabil, dureri de cap. De multe ori au probleme cu greutatea pentru ca ba uita sa manance, ba se refugiaza in mancare pentru a uita de probleme. Atunci cand se imbolnavesc, prefera sa se trateze cu diverse remedii naturiste, rar ajung pe mana medicilor. Fecioara e predispusa la dureri abdominale, pietre la rinichi sau afectiuni ale ficatului.

Cele mai bolnavicioase zodii din horoscop: Capricorn

Capricornul este predispus la migrene, diverse boli de piele, afectiuni ale oaselor, reumatism, carii si alte probleme cu dantura. Acest semn zodiacal are un psihic slab, influentabil, poate suferi de depresie. Nativii zodiei Capricorn fac caz de fiecare data cand se imbolnavesc, se comporta de parca a venit sfarsitul lumii si toti cei din jur trebuie sa ii ajute si sa le faca pe plac.

Cele mai bolnavicioase zodii din horoscop: Varsator

Varsatorul se enerveaza usor, acumuleaza stres si tensiune si ajunge sa se imbolnaveasca. Acesti nativi pot dezvolta afectiuni cardiace, ale sistemului nervos sau cu circulatia sangvina. Cei mai mari inamici ai Varsatorilor: zaharul si grasimile nesanatoase. Duc o viata haotica, mananca mult si prost, sufera de obezitate, diabet sau colesterol. Cand sunt bolnavi, sunt cooperanti si ascultatori si respecta cu sfintenie indicatiile medicilor si tratamentele prescrise.

Cele mai bolnavicioase zodii din horoscop: Pesti

Ca si in cazul Racilor, nu e deloc o surpriza ca pe lista zodiilor bolnavicioase se afla si Pestii. Sistemul imunitar este mai mereu slabit si le joaca feste Pestilor. Ei se incarca mereu cu propriile probleme dar si cu ale celor din jur, sunt obositi si fara vlaga, sufera de tulburari ale somnului, de schimbari de dispozitie sau de depresie. Fizicul este influentat de starea emotionala, iar aceasta este mereu pusa la incercare. Se plang mereu ca nu au vlaga, sunt iritabili si pesimisti. Tind sa aiba vicii si cauta mereu modalitati de a-si distrage atentia de la probleme. Tocmai de aceea sunt in pericol sa dezvolte diverse dependente: tutun, alcool, medicamente. Muncesc mult, se epuizeaza fizic si psihic, nu prea stiu sa se relaxeze si sa se detaseze de grijile de zi cu zi.

Adauga un comentariu