Horoscop

Care sunt cele mai fidele femei din zodiac. Aflați ce spun astrele despre fiecare zodie

Publicat: 24 sept. 2020
Aflați care sunt cele mai fidele zodii
Aflați care sunt cele mai fidele zodii

De-a lungul timpului au apărut numeroase horoscopuri și articole despre zodii. Prin acestea ne-am dat seama ce caracteristici are fiecare zodie în parte. Iată care sunt cele mai fidele femei din zodiac.

Berbec

Eşti o femeie pasională, gospodină, dinamică şi cu multă energie. Dacă simţi că eşti apreciată la adevărata ta valoare, eşti in stare să mergi până în pânzele albe pentru partenerul tău. Onestitatea este o caracteristică foarte importantă şi nu vei avea nevoie să cauţi în altă parte atenţie.

Taur

Top 3 cele mai fidele zodii- femeia Taur, primul loc. Eşti o femeie care se enervează foarte repede, de aceea partenerul ebine să aibă multă răbdare la purtător. Dorinţa sexuală este mare, îţi place romantismul şi plimbările lungi. Fidelitatea nu se mai pune la discuţie. Nu vrei să-ţi pierzi partenerul sub nicio formă.

Gemeni

Nu-ţi place plictiseala şi vrei un partener la fel de curios şi imprevizibil ca tine. Îţi plac provocările şi varietatea, astfel că nu eşti o persoană pe care o interesează fidelitatea.

Rac

Se numără printre cele mai iubitoare si fidele femei din zodiac. Însă, pe cât de fidelă este, pe atât de rece poate fi şi îţi poate da papucii dacă nu te dedici suficient ei. E în stare să dea totul pentru familie şi pentru partener, asta dacă îi dovedeşti că meriţi. Îi plac ciocolata, plimbările şi muzica.

Leu

Eşti o femeie curtată şi ai agenda plină de bărbaţi care te curtează. Îţi place atenţia, afecţiunea şi eşti senzuală. Nu pari a fi, însă eşti o femeie fidelă şi poţi deveni o adevărată gospodină pentru partenerul tău.

Fecioară

Înainte să te implici într-o relaţie, analizezi toate avantajele şi dezavantajele. Eşti foarte devotată, nu-ţi laşi partenerul la greu şi eşti foarte înţelegătoare. Nu-ţi plac bădăranii şi eşti fidelă.

Balanţă

Îţi place atenţia şi flirtul. Eşti romantică şi plină de carismă. Consideri că viaţa se trăieşte în doi şi renunţi la toate flirturile pentru stabilitate.

Scorpion

Ai o personalitate puternică şi îţi place jocul seducţiei. Partenerul tău trebuie să te facă să simţi că iubirea te face mai bună. Nu te încadrezi printre cele mai fidele zodii.

Săgetător

Eşti o femeie căreia îi place imprevizibilul, deci partenerul tău trebuie să fie plin de surprize. Eşti greu de prin într-o relaţie, dar te implici cu totul şi eşti fidelă când este vorba de dragoste adevărată.

Capricorn

Nu-ţi plac aventurile, deşi dorinţa sexuală este foarte mare. Îţi place stabilitatea şi vrei o relaţie în adevăratul sens al cuvântului. Îndeplineşti toate atribuţiile unei femei de casă adevărate.

Vărsător

Eşti o femei foarte deschisă şi prietenoasă. Dacă partenerul îţi respectă libertatea, fără să apeleze la gelozie, eşti cea mai fidelă femeie. Ai nevoie de spaţiu şi nu îţi cicăleşti partenerul.

Peşti

Îţi plac serenadele şi declaraţiile de dragoste. Nu-ţi place să fii cicălită. O iubire pe viaţă este ceva ce îţi doreşti cu ardoare. Fidelitatea este discutabilă în funcţie de caracteristicile pe care le îndeplineşte partenerul.

Adauga un comentariu