Sport

Care sunt cifrele transferului lui Dennis Man la AC Parma? Ce a spus Gigi Becali și ce susțin italienii

Publicat: 05 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Care sunt cifrele transferului lui Dennis Man la AC Parma Ce a spus Gigi Becali și ce susțin italienii
Cifrele transferului lui Dennis Man la AC Parma. Gigi Becali s-a înțeles cu cei de la Parma pentru o sumă de transfer de 13 milioane de euro

Dennis Man (22 de ani) este în continuare în atenția presei din Italia, chiar și la aproape o săptămână după ce a debutat la Parma, în meciul cu Napoli.
Jurnaliștii italieni de la Tuttomercatoweb i-au dedicat un întreg articol celui mai scump jucător plecat din Liga 1. Chiar dacă Gigi Becali a spus că va primi 13 milioane de euro în schimbul internaționalului român, sursa citată înaintează alte cifre pentru tranzacție: „12 milioane de euro plus trei din bonusuri”.

Dennis Man, vedetă în presa din Italia: „Managerii Parmei i-au cerut sfatul lui Mutu”

„Dennis Man e una dintre întăririle ofensive aduse de Parma în această perioadă de transferuri. Cu siguranță, o întărire ofensivă în care s-a investit. Românul a ajuns în Collecchio pentru 12 milioane plus 3 din bonusuri. O mutare pentru prezent și pentru viitor. Jucător de picior stâng, acesta preferă să joace în dreapta. Înainte de a definitiva transferul și de a face investiția, managerii Parmei i-au cerut sfatul unui expert. Acesta este Adrian Mutu. «Il Fenomeno» nu a pierdut timpul și a aprobat imediat ideea. Câteva ore mai târziu, el (n.r. – Dennis Man) a semnat un contract cu Parma valabil până în 2025”, scrie Tuttomercatoweb.

Gigi Becali: „Suma este de 13 milioane de euro”

Într-o intervenție la Digi Sport Special, finanțatorul a spus că s-a înțeles cu cei de la Parma pentru o sumă de transfer de 13 milioane de euro, după ce inițial cele două părți s-au înțeles pentru 15.

„Suma este 13 milioane de euro, nu pot să vă spun mai mult. Ieri era vorba despre 15 milioane, iar acum e vorba de 13 milioane. Am scăzut eu două milioane, Man va juca duminică pentru Parma. Va avea un salariu de aproape 1 milion de euro pe an și va semna pe patru sezoane și jumătate.
La ora asta, contractele sunt semnate, sunt oficiale. Totul s-a pus pe hârtie, patronul lor n-a schimbat nimic. Mai trebuie să semneze Man”, a declarat Becali.

Adauga un comentariu