BZI LIVE

LIVE VIDEO – Care sunt locurile din România în care ne putem încărca cu energie divină? Cristiana Eltrayan, terapeut holistic, discută la BZI LIVE despre scutul energetic al țării noastre

Publicat: 06 apr. 2021

Miercuri, 07 aprilie 2021, începând cu ora 11:00, invitată în cadrul emisiunii BZI LIVE este Cristiana Eltrayan, terapeut holistic și speaker internațional, pentru a discuta despre scutul energetic al României și locurile cu adevărat vindecătoare. Pe întreaga planetă se află 15 puncte energetice iar șapte dintre ele se regăsesc pe teritoriul țării noastre. România este recunoscută ca țara cu cele mai multe puncte energetice de pe planetă, chiar cele mai puternice, având locuri despre care se spune că sunt adevărate medicamente naturale. Invitata Roxanei Caraiman va vorbi despre zonele turistice în care ne putem încărca energetic cu o stare de bine, capabile să declanșeze fenomene aflate la limita înțelegerii.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu