Cancan ultimă oră

Carmen de la Sălciua își sărbătorește ziua de naștere! Vârsta pe care a împlinit-o artista

Publicat: 02 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Carmen de la Sălciua își sărbătorește ziua de naștere Vârsta pe care a împlinit-o artista
Carmen de la Sălciua își sărbătorește ziua de naștere

Este ziua de naștere a artistei Carmen de la Sălciua! Ce mesaj le-a transmis vedeta fanilor ei?

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai cunoscute artiste din showbiz-ul românesc. Vedeta este extrem de solicitată pentru evenimente, acolo unde încântă pe toată lumea cu vocea ei. Astăzi, 2 octombrie 2021, este o zi specială din viața cântăreței și a oamenilor apropiați din viața ei.

Carmen de la Sălciua își sărbătorește ziua de naștere. Mulți dintre fani nu știau ce vârstă a împlinit artista, care strălucește la 33 de ani!

Carmen de la Sălciua a distribuit un mesaj pe pagina ei de Instagram, cu o zi înainte de aniversarea sa. Ea le-a mulțumit admiratorilor pentru toate mesajele pe care le-a primit, nele dintre ele fiind de-a dreptul emoționante.

„Mâine va fi o zi frumoasa pentru mine…și deja îmi e plin inboxul de mesaje frumoase! Împlinesc 33 de ani și e vârsta la care îmi respect și îmi conștientizez valoarea mea de om, este vârsta la care știu ca nu succesul e cheia fericirii ci fericirea e cheia succesului! Va iubesc! Va mulțumesc ca in fiecare an de 13 ani încoace m-am simțit ca o regina! Știu ca ma iubiți și va citesc mesajele, unele de-a dreptul emoționante …❤️

Va promit proiecte frumoase!

Cu toată dragostea

❤️CARMEN DE LA SĂLCIUA❤️”, a scris vedeta, pe pagina ei de Instagram.

Carmen de la Sălciua, primele declarații despre noul iubit

În cadrul emisiiunii Teo Show, Carmen de la Sălciua a dat vestea cea mare! Celebra cântăreață este din nou într-o relație, pe care vrea să o țină momentan ascunsă de atenția presei.

Carmen de la Sălciua: Nu aș putea să spun foarte multe despre subiectul acesta. S-a schimbat ceva în viata mea și când va veni momentul, voi povesti totul pe acest subiect.

Burusucu: Ești gravidă?

Carmen de la Sălciua: Nu, nu sunt gravidă, de ce? Toate trebuie să vină cu o rânduială. Când o sa vrea Dumnezeu să se întample asta o sa povestesc, pentru ca nu am cum sa ascund fericirea atunci cand ea există. Ne cunoastem de destul de puțin timp, a declarat vedeta la Teo show.

Adauga un comentariu