Cancan

Carmen de la Sălciua, jignită din cauza vestimentației. Cum s-a afișat cântăreața

Publicat: 14 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Carmen de la Sălciua jignită din cauza vestimentației. Cum s-a afișat cântăreața
Carmen de la Sălciua nu își ascunde deloc admirația pentru Gigi Becali, ea mărturisind că îl iubește pe latifundiar și îl compară cu Iisus Hristos

Carmen de la Sălciua a fost jignită după ce s-a afișat într-o rochie mult prea provocatoare la un eveniment. Artistei i-a plăcut mereu să fie sexy, însă aparițiile sale nu sunt întotdeauna pe placul fanilor săi. De curând, cântăreața a apărut la o petrecere într-o ținută extrem de provocatoare.

Rochia i-a oferit o imagine de femeie fatală dar i-a și adus numeroase jigniri în mediul online.

Carmen de la Sălciua, jignită în mediul online

Invitată să cânte, Carmen de la Sălciua a atras atenția tuturor cu ținuta aleasă. Rochia pe care a îmbrăcat-o era în nuanțe de verde, cu vedere la lenjeria intimă, iar ținuta li s-a părut fanilor mult prea provocatoare.

După ce a postat o imagine pe profilul ei de Instagram, fanii acesteia s-au inflamat și i-au spus că nu o avantajează deloc ținuta aleasă și că este mult prea vulgară.

„Groaznică rochia..tu ești o drăguță! / Nu e potrivită rochia pentru tine, părerea mea! La fel te admir și te iubeeeeesc ? ? / Ești frumoasă, sexi,dar sper că nu te-ai dus așa la un eveniment ……?? / Tu ești superbă,dar rochia…este un dezastru. / Ai o ținută de mai bine veneai în chiloți / Întotdeauna ai ținute superbe. Dar rochia asta nu e ok. Nici cum sta pe tine, nici cum e făcută. Dar nah, mai facem și alegeri proaste, nimeni nu e perfect. Important e că te-ai simțit bine ” sunt câteva dintre comentariile răutăcioase pe care le-a primit Carmen de la Sălciua.

Unele fane i-au sărit în apărare

Pe lângă comentariile negative pe care le-a primit din partea cârcotașilor, Carmen de la Sălciua a primit și câteva comentarii pozitive din partea femeilor care susțin că îi stă bine cu orice îmbracă.

„Nu mai judecați decizia unei persoane,Carmen a spus destul de clar că poartă cu mândrie orice tip de haine,contează atitudinea  / Wooooow sexiii cu un corp de zeiță ești tooopppp cea mai tare regină ????❤️❤️❤️ bestialaaaaaaaaa  / Superbă rochița,…îți stă beton?,…oricum tu ești no.1 și îmbrăcată și dezbrăcată,…de vocee numai zic.??????” i-au scris fanele.

Câte operații estetice are Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua este una dintre artistele care a apelat la operațiile estetice pentru a avea un aspect și un fizic de invidiat. Diferența față de cum era în trecut și cum arată în prezent este una ca de la cer la pământ.

Printre intervențiile pe care și le-a făcut fosta soție a lui Culiță Sterp sunt buzele mărite și fațetele dentare. Și chiar dacă unii afirmau că și-ar fi modificat și bustul, Carmen de la Sălciua a negat acest lucru.

„Sunt așa cum m-a lăsat Dumnezeu! Ajustările estetice sunt o rinoplastie, pentru că aveam nevoie! Restul nu sunt operații! E normal să ai grijă de tine ca femeie! Dacă îți plac melodiile mele îți mulțumesc! De restul frustrărilor nu sunt interesată, absolut deloc! Nu am jignit și nu am judecat deciziile nimănui și mi-ar plăcea să se comporte toți oamenii așa. (….) Nu am spus despre mine că aș fi model, nu m-am autointitulat nicicum… Am lăsat oamenii mereu să creadă ce vor! “

Adauga un comentariu