Cancan

Carmen de la Sălciua, scandal cu Armin Nicoară. Artista i-ar fi furat o piesă saxofonistului

Publicat: 12 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Carmen de la Sălciua scandal cu Armin Nicoară. Artista i-ar fi furat o piesă saxofonistului
Armin Nicoară o acuză pe Carmen de la Sălciua că a furat linia melodică a unei piese compuse de tatăl său

Carmen de la Sălciua a declanșat un scandal de zile mari cu Armin Nicoară, după ce artista ar fi furat o piesă compusă de tatăl acestuia. Saxofonistul îi aduce acuzații neașteptate artistei și se declară extrem de supărat pe ea. Totul a început după ce cântăreața ar fi furat o melodie de la el, care ar fi fost compusă de tatăl lui. Răspunsul șatenei nu s-a lăsat așteptat!

Probleme între Carmen de la Sălciua și Armin Nicoară, după ce artista i-ar fi furat o piesă instrumentistului. Saxofonistul o acuză public pe cântăreață că ar fi furat o melodie de la el, ce ar fi fost compusă de celebrul lui tată. Aceasta ar fi fost lansată de șatenă în urmă cu patru zile, motiv pentru care partenerul Claudiei Puican e foarte supărat pe fosta soție a lui Culiță Sterp.

Carmen de la Sălciua și Armin Nicoară se numără printre cei mai în vogă artiști din țară. Se pare că între cei doi s-a iscat acum un scandal de zile mari, în urma unui gest făcut de cântăreață. Saxofonistul susține că e foarte supărat pe colega lui de breaslă și spune că piesa lui a fost luată de artistă și lansată acum câteva zile.

Carmen de la Sălciua, scandal cu Armin Nicoară

Armin Nicoară a vorbit despre acest subiect în cadrul emisiunii Acces Direct, de la Antena Stars. Artistul a spus despre piesa respectivă că ar fi fost a tatălui lui și că ar fi fost reinterpretată acum doi ani. Totodată, el a susținut că nu ar fi lansat melodia atunci din cauza pandemiei. Acum, el a povestit că îl doare ficatul de la câtă supărare i-ar fi cauzat acest scandal.

„Nu am vrut să ies public să mă arăt cât de supărat sunt. Îi trimisesem un mesaj, piesa am înregistrat-o acum doi ani în studio. Vorbind cu Georgiana (n.r. – Georgiana Lobonț), m-am descărcat.

Mă doare ficatul de câtă supărare am avut. E o piesă înregistrată de solistul trupei Armin Nicoară și, din păcate, proiectul meu e făcut de la zero. Piesa e a tatălui meu, creată din arhiva lui”, a spus Armin Nicoară.

Saxofonistul, acuzații grave la adresa artistei

În aceeași emisiune, Armin Nicoară a susținut că la studioul unde s-ar fi aflat melodia lui ar lucra și saxofonistul lui Carmen de la Sălciua, iar acesta i-ar fi dat de veste artistei despre această piesă. Potrivit spuselor lui, la lansarea melodiei de acum patru zile, Carmen de la Sălciua ar fi știut faptul că linia melodică i-ar aparține lui Armin Nicoară. De altfel, spune el, ar fi discutat despre acest lucru.

„La studioul respectiv lucrează și saxofonistul lui Carmen de la Sălciua. Cred că sunt și ceva, nași, fini. Mi-a spus «Armin îmi pare rău, Nelu a intrat pe proiectul tău. Și dintr-o greșeală, ce au zis… e frumoasă melodia, nu au scos-o de doi ani…» Carmen știa pentru că i-am dat mesaj, a fost un răspuns cu o indiferență totală, nesimțire, un răspuns mizerabil”, a continuat Armin Nicoară.

De asemenea, Armin Nicoară a susținut că răspunsul lui Carmen de la Sălciua ar fi fost: „Armin, piesa e de mult”.

Adauga un comentariu