Cancan

Carmen de la Sălciua, o artistă la vârsta marilor împliniri. Cum arată după schimbarea de look

Publicat: 18 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Carmen de la Sălciua o artistă la vârsta marilor împliniri. Cum arată după schimbarea de look
Frumoasa artistă Carmen de la Sălciua a învățat multe din greșelile trecutului

Îndrăgita artistă Carmen de la Sălciua, care se află la vârsta marilor împliniri, și-a luat prin surprindere fanii după ultima imagine postată. Și aceasta deoarece acum ea arată destul de diferită față de cum o știam cu toții. Astfel, fosta soție a lui Culiță Sterp a renunțat la celebrul ei păr brunet, optând pentru o nunață deschisă. Mai mult, în ceea ce privește viața sentimentală a artistei, se pare că pe strada ei a ieșit din nou Soarele.

Pe numele ei real Carmen Maria Racolța, interpreta de manele și muzică de petrecere este originară din localitatea Sălciua de Jos – județul Alba. Astfel, ea a împrumutat numele localității natale obținând numele de scenă Carmen de la Sălciua. În momentul de față ea se bucură din plin de cariera ei de cântăreață, însă puțini sunt cei care știu ce sacrificii a făcut pentru a ajunge aici.

Carmen de la Sălciua, la vârsta marilor împliniri

Frumoasa artistă a devenit cunoscută în urmă cu câțiva ani grație cuplului pe care îl făcea pe scenă dar și în viața reală cu Culiță Sterp, fostul ei soț. Cei doi aveau un mare succes la public, fiind solicitați la foarte multe evenimente, iar melodiile lor aveau foarte multe vizualizări pe YouTube. Din păcate, povestea lor de iubire s-a încheiat în 2019, după aproape doi ani de căsnicie.

Carmen de la Sălciua, în vârstă de 33 de ani, a debutat în urmă cu zece ani și, după cum singură povestea, în adolescență s-a confruntat cu sărăcia. Ea a absolvit Liceul de Muzică și Arte Plastice din Alba Iulia, în 2007, și recunoaște că a avut nevoie de ajutor pentru a termina.

„Eu am visat atât de tare să ajung cântăreață încât nimeni nu îmi putea lua visul ăsta… Nu aveam o bază, nu aveam posibilități, dar aveam visul și credința! Cu eforturi mari din partea mamei mele am urmat un Liceu de Muzică, unde mă străduiam și mă luptam să fiu printre cei mai buni”, spunea Carmen de la Salciua.

Carmen de la Sălciua, schimbare de look

Carmen de la Salciua

Artista a renunțat la părul brunetCarmen este una dintre vedetele de la noi care adoră schimbările de look. Cântăreața nu se abține de la nicio ocazie în care să testeze o tunsoare nouă sau o schimbare a culorii părului. Mai nouă, artista și-a făcut o schimbare radicală de look, renunțând, după mult timp, la brunet. Cântăreața a revenit la o culoare deschisă a părului și a primit numai reacții pozitive din partea celor care o urmăresc, o îndrăgesc și îi ascultă muzica.

După ce artista a postat imaginea pe contul de Instagram, fanii ei au apreciat schimbarea, ba chiar se pare că unii abia așteptau ca artista să renunțe la brunet. Și aceasta deoarece ei considerând că o avantajează mai mult nuanțele deschise când vine vorba de podoaba ei capilară.

„Doamne, cât de bine îți stă vopsită așa. Ești mai luminoasă, mai frumoasă. De mult am vrut să-ți spun să renunți la negru. Foarte bine ai făcut”, a fost reacția unei fane.

Ce spune artista despre noua ei relație

Mai mult, după o perioadă în care s-a axat exclusiv pe cariera muzicală, se pare că pe strada artistei Carmen de la Sălciua a apărut din nou dragostea. Vedeta este într-o relație aflată la început de drum, despre care alege să nu comenteze. Fosta soție a lui Culiță Sterp a confirmat că iubește din nou și că este fericită, însă a preferat să păstreze discreția asupra relației pe care o are în prezent.

Totuși, ea a precizat că lucrurile merg bine, relația este încă la început și este cât se poate de serioasă. Totodată, artista a declarat că și-a propus să nu mai divorțeze niciodată, asta pentru că a învățat multe din greșelile trecutului pe care nu vrea să le repete. Așadar, pentru Carmen de la Sălciua, care de curând a ajuns la vârsta de 33 de ani, următoarea căsătorie va fi și ultima.

Adauga un comentariu