Cancan ultimă oră

Carmen de la Sălciua, vacanță cu probleme în luna de miere. Ce a pățit artista în Republica Dominicană

Publicat: 16 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Carmen de la Sălciua vacanță cu probleme în luna de miere. Ce a pățit artista în Republica Dominicană
Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai talentate și apreciate artiste din România

Carmen de la Sălciua s-a căsătorit recent, iar acum se bucură de luna de miere, alături de soțul ei. Cei doi au ales o destinație de invidiat, și anume Republica Dominicană, unde însă, au avut parte de anumite neplăceri. Iată prin ce a trecut artista în luna de miere.

S-a căsătorit recent, iar acum trăiește momente de neuitat alături de soțul ei în luna de miere. Viața lui Carmen de la Sălciua merge din ce în ce mai bine, însă aceste clipe unice au fost umbrite de un moment neplăcut în Republica Dominicană. Artista a împărtășit întâmplarea cu fanii de pe rețelele de socializare.

Carmen de la Sălciua a avut probleme în luna de miere

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai talentate și apreciate artiste din România, astfel că reușit să cucerească o mulțime de fani, pe care îi ține aproape pe rețelele de socializare. Aflată în luna de miere în Republica Dominicană, Carmen a întâmpinat o problemă care a forțat-o să se mute din resortul în care se cazase inițial.

Se pare că, deși este o destinație de lux, Republica Dominicană vine cu anumite probleme pentru turiștii săi. Carmen de la Sălciua a povestit pe rețelele de socializare motivul pentru care a fost nevoită să se mute într-un alt resort.

”Au fost ceva probleme în zonă cu un tsunami și mulți turiști au fost mutați, bineînțeles cei care nu au acceptat anumite camere. Noi am vrut o cameră cu vedere integrală spre mare. Îmi place mai mult la Lopesan. Oricu, resorturile sunt foarte frumoase în Punta Cana!”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram.

Artista s-a căsătorit recent

Carmen de la Sălciua și-a găsit bărbatul cu care să formeze o familie, astfel că cei doi și-au unit destinele săptămâna trecută. Deși este una dintre cele mai urmărite artiste din România, vestea căsătoriei lui Carmen de la Sălciua cu Marian Corcheș a venit ca o surpriză pentru fani, deoarece artista a reușit să păstreze secretul până în ziua cea mare.

Adauga un comentariu