Carmen Grebenișan a primit mai mulți bani de la Pro TV decât Dan Ursa. Despre ce sumă este vorba

25 mai 2023, 12:42
BZI.ro, în Cancan

Pe data de 24 mai a avut loc marea finală de la Survivor România 2023, în care Dan Ursa a fost ales câștigătorul acestui sezon. Carmen Grebenișan a reușit, de asemenea, să ajungă în ultima etapă, dar publicul a decis să-l salveze pe agentul de vânzări din Cluj. Astfel, influencerița nu a pus mâna pe cei 100.000 de euro de la Pro TV, dar a primit un onorariu mai mare față de cel primit de Războinic!

În marea finală de la Survivor România 2023, doar 3 concurenți au putut ajunge: Andrei Krișan, Dan Ursa și Carmen Grebenișan. După lungi confruntări, dorințele fanilor de acasă și presupuse „manevre”, agentul de vânzări a reușit să câștige, primind premiul de 100.000 de euro.

Carmen Grebenișan a primit mai mulți bani de la Pro TV decât Dan Ursa

Pe de altă parte, Carmen Grebenișan, care a fost acuzată că ar fi fost favorizată de către producătorii din Pro TV, a intrat în cursă de la început, pe data de 9 ianuarie. Drept urmare, a rezistat în Republica Dominicană timp de 20 de săptămâni, respectiv până pe 24 mai. Potrivit informațiilor apărute în presă, creatoarea de conținut din mediul online ar fi fost remunerată cu 5.000 de euro pe săptămână.

La un calcul simplu, 5.000 de euro înmulțit cu 20 de săptămâni, rezultă că vedeta a primit nu mai puțin de 100.000 de euro pentru participare! Culmea este că, deși a câștigat Survivor 2023 și a încasat 100.000 de euro, Dan Ursa nu rămâne cu suma întreagă. După taxe și impozite, va pierde câteva mii de euro.

Concluzia este următoarea: Carmen Grebenișan pleacă acasă cu mai mulți bani față de câștigătorul marelui premiu! Se pare că a meritat faptul că blondina a „trădat” Antena 1 pentru Pro TV. În 2022, influencerița a participat la Dancing on Ice -Vis în doi, iar în 2020, a fost concurentă la Asia Express. Odată cu participarea la Survivor România, șansele să mai plece la trustul concurent sunt slabe.

Dan Ursa a câștigat Survivor România 2023

După cinci luni de competiție grea, Dan Ursa a reușit să își adjudece trofeul Survivor România 2023 și marele premiu în valoare de 100.000 de euro. De-a lungul competiției, bărbatul a demonstrat ce poate și că probele concursului nu îi pun bețe în roate. Însă, chiar dacă a avut rezultate bune pe traseu, fostul Războinic nu reușea să ajungă până în finală fără susținerea publicului.

Telespectatorii au fost cei care l-au salvat de fiecare dată, iar în marea finală i-au mai acordat încă un vot de încredere plasându-l deasupra lui Andrei Krișan și făcându-l câștigătorul competiției. Așa că imediat cum a aflat rezultatul, Dan Ursa a ținut să le mulțumească tuturor celor care l-au votat și susținut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *