Dan Ursa a câștigat finala Survivor România 2023. Acuzații despre măsluirea votului

25 mai 2023, 09:25
BZI.ro, în Radio

Miercuri a avut loc ultimul act din emisiunea de supraviețuire de la Pro TV, iar Dan Ursa a câștigat finala Survivor România 2023. Decizia însă a fost la mâna publicului, care l-a ajutat de două ori pe simpaticul agent de vânzări. Astfel, Dan Ursa a fost preferat de telespectatori, primind mai multe voturi decât Carmen Grebenișan, iar în confruntarea finală, cu Andrei Krișan, tot el a fost alesul.

După cinci luni grele, competiția Survivor România 2023 s-a încheiat. Miercuri, 24 mai, Dan Ursa și Andrei Krișan au dus ultima bătălie a show-ului din Dominicană. Cei doi au fost finaliștii concursului, iar în urma voturilor publicului, simpaticul agent de vânzări din Cluj a reușit să își adjudece victoria. Însă, rezultatul i-a contrariat pe mulți și a stârnit numeroase reacții. Pro TV a fost acuzat, din nou, de măsluirea votului.

Dan Ursa a câștigat finala Survivor România 2023

În prima etapă, Dan Ursa, Andrei Krișan și Carmen Grebenișan s-au întrecut în ultima confruntare din acest sezon. La final, fosta „Faimoasă” a ajuns pe banca susținătorilor, iar cei doi foști „Războinici” au intrat la votul publicului. Timp de minute bune, telespectatorii au încercat să își voteze favoritul.

În cele din urmă, Dan Ursa l-a învins pe Andrei Krișan în bătălia voturilor și a reușit să își adjudece trofeul Survivor România și să pună mâna pe marele premiu, în valoare de 100.000 de euro. Însă, deznodământul finalei a stârnit multă revoltă, iar fanii show-ului au explodat la adresa producătorilor și au făcut acuzații de măsluire a voturilor.

În urma anunțării câștigătorului Survivor România 2023, un val de reacții negative și revoltă a luat naștere. Cum s-a mai întâmplat și în cazul altor voturi de eliminare din acest sezon, telespectatorii au acuzat producția emisiunii de măsluirea voturilor.

Se pare că numeroși fani ai emisiunii au încercat să își voteze favoritul, însă nu mulți au și reușit. Mesajele lor de susținere nu au fost înregistrate și voturile nu au fost confirmate. Astfel, publicul s-a revoltat și acuză că victoria lui Dan Ursa nu este una corectă.

„Deci și-au bătut joc de voturile noastre pentru că Pro Tv a vrut ca Ursa să câștige! Totul pe nevăzute! Măcar în finală să fii văzut real și noi voturile”, a spus revoltat unul dintre internauți.

„Pe Andrei îl votează și susținătorii lui și susținătorii lui Carmen și câștigă Ursa pentru că nu contează voturile, și eu am votat ANDREI de pe trei telefoane, dar degeaba, nu mai poate producția de voturile noastre”, a spus un altul.

„Krișan este câștigătorul! Restul o fraudă ordinară! Pro TV rușine pentru păcăleala votului. Nici o confirmare, patru telefoane”, a comentat un alt fan al emisiunii.

Acuzații despre măsluirea votului

„Da, mi s-a făcut silă de show-ul ăsta. Vot Carmen, nu s-a confirmat, vot Andrei, nu s-a confirmat nici acela”, și-a strigat revolta un internaut.

„Nici nu mă mai interesează. Atât timp cât nu s-au validat voturile, numărarea lor a fost făcută de producător, în cârdășie cu Pro TV”, a replicat  un altul.

Un fan al emisiunii, susținător al lui Carmen Grebenișan, susține faptul că tânăra merită să câștige trofeul Survivor România și premiul în valoare de 100.000 de euro. În mesajul postat pe un grup de Facebook dedicat emisiunii Survivor, telespectatorul susține că nu s-ar fi respectat anumite condiții de joc, în timp ce concurenții erau pe traseu.

„Ce au făcut anul ăsta cei de la Survivor România a fost să avantajeze niște «bărbați» neputincioși. Pe lângă faptul că fetele nu au avut avantaj, au fost alese și probe cu distanță mare la final. Sau jocul de aseară, un joc cu praștia unde era clar că are importanță forța și ținta. Ursa care cică nu a făcut niciun sport a practicat îndelung tir cu arcul. Deci finalul cu praștia a fost cu dedicație”, se arată într-o postare pe Facebook.

Comentarii
  • 🧙‍♂️

    Proști toți cei ce se uită la așa ceva! Sa te uiti ore intregi la ore tarzii din noapte la niste pitipoance in curul gol si la niște frustati de bărbati care nu ,, nimeresc gaura”..sorry!

  • La următoarea ediție nu ne vom mai uita , cu siguranță, nu a fost corect deloc , trebuia sa fie trofeul și premiul lui Crișan, el este cel care a invins ,Dan nu a avut nici o șansă, nu stiu de ce nu sunt corecți. Important este sa câștige cel care e mai bun , nu cel care are cunoștințe mai multe pentru a da SMS-uri . Clar, Andrei Crisan e de departe cel care a invins. Pacat ! Nu sunteti corecți Pro TV , va pierdeti increderea oamenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *