Cancan ultimă oră

Carmen Hara, previziuni sumbre despre protestele din România: „Revoluția din România se va accentua”

Publicat: 31 mart. 2021
carmen harra zambeste
Clarvăzătoarea Carmen Harra

În Capitală, dar și în alte mari orașe oamenii au ieșit în stradă din cauza noilor restricții impuse de autorități. Protestele au luat amploare, iar mai multe incidente s-au produs din cauza persoanelor care au instigat la scandal. Mai mult decât atât, Carmen Harra a făcut o profeție de peste Ocean, despre ceea ce s-ar putea întâmpla la noi în țară.

Carmen Harra a publicat pe pagina sa de Facebook o premoniție îngrijorătoare. Celebra clarvăzătoare a dezvăluit faptul că după viziunile sale Guvernul ar putea pica.

”Revoluția din România se va accentua, ducând la căderea conducerii, plecarea lui Arafat și instalarea unui nou guvern! Sunteți gata? Vă vorbesc despre asta de doi ani! Doamne ajută!”, a scris Carmen Harra, pe Facebook.

”De doi ani vorbesc despre asta! Doamne ajută!”

Reacțiile prietenilor săi virtuali nu au întârziat să apară. Deși unele persoane sunt de acord cu ceea ce spune Carmen Harra, alții nu au fost deloc încântați.

”Probabil că din vara când Luna Neagra se mută în Gemeni vor plati și ei: Iohannis, Arafat, Orban, Vela sunt Gemeni și nu și au creat o karma buna deloc fata de poporul român. Eu personal mi-l doresc pe Calin Georgescu, este Berbec, pare un om integru și spiritualizat”/ ”Doamna Carmen, vă contraziceți singură, va respect, dar nu cred o iota din ce spuneti Anul trecut ați zis că o să pice guvernul și Iohannis și că o să vină un nou președinte care nu are de a face cu politica. O să vedem că până acum nu s-a adeverit in niciun an! Luna noiembrie, imediat după alegerile parlamentare”, au comentat oamenii pe pagina de Facebook

Cine este Carmen Harra

Carmen Harra și-a făcut deja un renume mondial în domeniul clarviziunii. În România, aceasta a debutat ca și cântăreață, încă din anii 1970. Pe parcurs și-a descoperit însă și alte calități și astfel, după ce s-a mutat în Statele Unite ale Americii, în 1983, a început să fie pasionată și de scris.

În anul 2003 a publicat prima sa carte, ”Everyday Karma”. Aceasta s-a dovedit a fi un bestseller și a ajuns să fie tradusă în peste 20 de limbi. Ușor, ușor, Carmen Harra a început să devină cunoscută și pentru calitățile sale în a prezice viitorul. În SUA, unde locuiește aceasta în prezent, a făcut ședințe și cu mai multe staruri de peste ocean. În această situație, nu este de mirare că prețurile pe care le cere Carmen Harra pe ședințe sunt destul de piperate.
Adauga un comentariu