Stiri si curiozitati

Carmen Harra a vorbit despre evenimentele viitoare, iar pentru România a făcut o predicție cu totul neașteptată

Publicat: 02 dec. 2022
Carmen Harra a vorbit despre evenimentele viitoare iar pentru România a făcut o predicție cu totul neașteptată
Carmen Harra a facut previziuni despre anul 2023

Pentru Carmen Harra, anul 2023 este unul de trezire, din mai multe puncte de vedere. În primul rând, din ciclul următorilor 11, este primul an de iluminare și, susține Harra, vom ajunge să simțim această trezire la realitate imediat ce pășim în 2023.

Carmen Harra vine cu noi previziuni pentru anul 2023. Invitată la Gold FM, Harra a vorbit despre evenimentele viitoare, iar pentru România a făcut o predicție cu totul neașteptată.

Carmen Harra a vorbit despre evenimentele viitoare

Până la chestiunea războiului din Ucraina și întrebarea care stă pe buzele tuturor – „Se va face pace în 2023?” -, Carmen Harra a vorbit la Gold FM despre altceva. Suprapopularea planetei, în contextul în care cifra de 8 miliarde de locuitori tocmai ce a fost atinsă. Și, aspect interesant remarcat, anunțul oficial nu a fost făcut în orice zi, ci pe 15 noiembrie, dată care în istorie cu ziua începutului bombardamentelor asupra Poloniei, în Al Doilea Război Mondial.

„8 este cifra karmei, care este legea universală a existenței. Să ajungi ca număr de locuitori la cifra asta, ne arată că am ajuns la platoul acela de care ne este greu să trecem dacă nu ne rezolvăm karmele”, susține Carmen Harra. Pentru perioada următoare, se pune o singură problemă – va atinge Terra cifra de 9 miliarde de locuitori sau vom înregistra o scădere? Iată ce previziune teribilă are Carmen Harra.

Ce predicție a făcut pentru România

Fiindcă tot a vorbit despre reducerea numărului de oameni pe Pământ, Carmen Harra vede pentru anul 2023 un posibil colaps economic, atât de puternic încât vom fi nevoiți să ne schimbăm sistemul monetar!

Dar asta nu este tot:

„Următorii 10 ani vor fi o perioadă crâncenă pentru omenire! Ăștia sunt anii fatidici. Biblia mereu vorbește de perioada aceea de 7 ani în care oamenii suferă de boli, de sărăcie, de foamete și așa mai departe. Noi traversăm acea perioadă acum, trecem prin purgatoriu” – mai spune  Carmen Harra

Pentru Harra, anul 2023 este unul de trezire, din mai multe puncte de vedere. În primul rând, din ciclul următorilor 11, este primul an de iluminare și, susține Harra, vom ajunge să simțim această trezire la realitate imediat ce pășim în 2023.

„Încă de când a apărut Covidul, eu am avertizat că ăsta e un virus, dar va apărea altul. Noul virus va apărea undeva la sfârșitul anului 2023. Va fi un virus care se ia prin alimentație și care va afecta sistemul digestiv. Dacă atacăm sistemul digestiv, putem, prin virusul care va veni, să decimăm de 10 ori  mai mult din populație decât s-a întâmplat înainte. Ăsta este un virus de o mie de ori mai periculos!” – Carmen Harra

Despre războiul din Ucraina, Carmen Harra arată că trebuie să ne așteptăm la sfârșitul conflictului. Ea a explicat că Vladimir Putin, președintele Rusiei, are cifra destinului 7 și va intra într-un an guvernat de această cifră: „Putin este sub steaua a trei de șapte: cifra personală, cifra anului și cifra destinului. Forța lui energetică se termină aici, sub coincidența cifrei 7”.

Carmen Harra le pune la îndoială relația dintre Theo Rose și Anghel Damian

Despre relația lui Theo Rose și Anghel Damian, Carmen Harra a spus că este la fel ca relația dintre Andreea Bălan și George Burcea, care a avut un final trist.

De asemenea, clarvăzătoarea susține că relația nu o să supraviețuiască, deoarece sunt probleme multe.
Comentarii
Adauga un comentariu