Actualitate

Carmen Harra, dezvăluiri despre presupusa fiică a lui George Restivan, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu

Publicat: 24 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Carmen Harra dezvăluiri despre presupusa fiică a lui George Restivan logodnicul Adrianei Bahmuțeanu
Carmen Harra este convinsă că Melissa nu ar fi fiica biologică a lui George Restivan

Carmen Harra a vorbit recent despre Melissa, presupusa fiică a lui George Restivan, bărbatul cu care s-a logodit Adriana Bahmuțeanu. În vârstă de 25 de ani, tânăra a apărut recent în atenția publicului și a povestit că mama ei a murit în urmă cu 5 ani. Totodată, Carmen Harra cosideră destul de ciudată această situație deoarece îl cunoaște bine pe George Restivan.

Adriana Bahmuțeanu s-a logodit în vară cu George Restivan, un român stabilit în America. Ambii au copii din relațiile anterioare, George având un fiu, iar Adriana – doi. Și totuși, de curând, George Restivan s-a trezit implicat într-un scandal, după ce o tânără spune că acesta ar fi tatăl ei.

Carmen Harra, dezvăluiri despre presupusa fiică a lui George Restivan

Carmen Harra face dezvăluiri incendiare cu privire la scandalul presupusei fiice a lui George Reativan, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu. Celebra clarvăzătoare a transmis că intuiția îi spune că tânăra care susține că este viitorul soț al lui Bahmu este tatăl ei, nu este fiica biologică a acestuia.

„Intuiția mea este că aceasta nu este fiica lui George. Și în plus de asta, George este un băiat foarte responsabil, un om care a avut grijă de mama lui, care a stat lângă ea, care are un copil, care are niște probleme. George nu este un băiat care să fugă de responsabilitate. Mie mi se pare foarte ciudată această situație”, a spus Carmen Harra.

Carmen Harra a cunoscut un caz asemănător

Clarvăzătoarea a transmis că îi pare foarte rău pentru George Restivan, deoarece spune că bărbatul este un tip sincer. Astfel, ea crede că George se va atașa de Melissa Vaida, tânăra care susține că este fiica lui.

„Îmi pare rău și de George, care dintr-o dată, se trezește într-o situație de acest gen. Și mai ales că el recunoaște că a petrecut o noapte cu această femeie. Eu am un caz similar de la Hollywood, cu un producător celebru, nu pot să îi dau numele, care mă sună acum vreo 15 ani și îmi spune ceva asemănător.

A avut o relație de o noapte cu o femeie care voia să apară într-un film și a venit la ușa lui, după un an jumate cu un copil și i-a spus: «Este copilul tău». Plătește timp de 15 ani pensie alimentară și i-am spus că nu este fata lui și să facă un test de paternitate și s-a constatat că nu era fata lui, dar el se atașase de fata aceea, aici nu este cazul!

Nu există niciun atașament, nu există nicio legătură de suflet și este foarte greu să o stabilești la vârsta asta. Eu nu văd o legătură de inimă între ei, nu s-a creat. Eu cred că George, din sufletul lui, ar vrea să-i facă bine acestei persoane, să o ajute, să o mângâie”, a mai spus Carmen Harra.

Apariția Melissei Vaida naște suspiciuni

Carmen Harra susține că are foarte multe intuiții și este foarte suspicioasă în privința acestei fete. Cu toate acestea, s-a oferit să o ajute pe tânăra despre care crede că are nevoie de sprijin psihologic.

„Eu mă bazez pe faptul că în intuiția mea, această femeie (n.r. – mama Melissei) nu a avut o relație numai cu George. Poate a avut o relație și cu alte două persoane în perioada respectivă și că ea ar fi crezut că este a lui George, dar poate să fie și a altcuiva. Probabil că de asta nici nu a insistat și nu a bătut prea mult la ușa lui George, pentru că nu a fost convinsă al cui este copilul. Ea a pus în ipoteză că poate este al lui, așa cum s-ar fi putut să fie al altcuiva.

De ce nu a venit în toată perioada asta? De ce nu l-a căutat cu mai multă insistență? De ce apare acum, la vârsta asta? Sunt multe semne de întrebare, semne care ne fac să fim suspicioși, dar nu mergem pe suspiciune, mergem pur și simplu pe intuiție și pe faptul că ea are nevoie de un spirijin psihologic, are nevoie de un ajutor și mă ofer și eu să o ajut în ce măsură pot”, a conchis Carmen Harra.

Adauga un comentariu