Prima pagină » Cancan » Carmen Iohannis a comis-o din nou! Gafa uriaşă pe care a făcut-o soția președintelui

Carmen Iohannis a comis-o din nou! Gafa uriaşă pe care a făcut-o soția președintelui

21 mart. 2023, 10:54, 4 ,
BZI.ro, în Cancan

Carmen Iohannis marchează încă o gafă vestimentară. Soția președintelui nu se află la prima abatere, iar de data aceasta s-a îmbrăcat total nepotrivit pentru o întâlnire oficială ce a avut loc în Emiratele Arabe Unite. Carmen Iohannis a fost aspru criticată de către stiliști.

Carmen Iohannis a intrat, din nou, sub lupa stiliștilor și a fost aspru criticată. Se pare că soția președintelui nu a reușit nici de această dată să fie pe placul designerilor și a abordat o ținută total nepotrivită. Mai exact, soția președintelui României și-a însoțit soțul la întâlnirile oficiale din Emiratele Arabe Unite, iar ținuta ei a lăsat de dorit.

Carmen Iohannis a comis-o din nou!

Pentru acest eveniment, Carmen Iohannis a ales să poarte o rochie albă, diafană, extrem de lejeră. Piesa vestimentară a asortat-o cu o pereche de sandale, iar părul și l-a prins într-o coafură lejeră, deloc protocolară. Ținuta soției președintelui este potrivită pentru vremea caldă din Emiratele Arabe Unite, dar nu pentru un eveniment oficial.

„Carmen Iohannis confundă un dineu diplomatic cu bucătăria și reușește să ne înfățișeze cea mai ciudată ținută purtată de-a lungul istoriei ei ca Primă Doamnă. Rochia merită o cu totul altă destinație, în speță o plajă. Iar clama din cap merită o baie”, a declarat, stilistul Ovidiu Buta, potrivit fanatik.ro.

Carmen Iohannis, gafe vestimentare

Carmen Iohannis nu se află la prima gafă vestimentară. Soția președintelui României a marcat de-a lungul timpului  mai multe apariții nepotrivite. Recent, la întâlnirea cu Împăratul Japoniei, Carmen Iohannis s-a prezentat într-o rochie cu mânecă scurtă, lucru total nepotrivit.

De asemenea, în vara anului trecut, în cadrul întâlnirii cu Regele și Regina Spaniei, Carmen Iohannis a purtat într-un context sobru o rochie de culoare fucsia. Ținuta a fost aspru criticată și chiar i-a adus acesteia porecla de „Pantera Roz”.

Mai mult, în urmă cu ceva timp, Carmen Iohannis s-a prezentat la slujba de Înviere într-o rochie ce a lăsat cam mult la vedere. Piesa vestimentară, deși una frumoasă, a fost mult prea scurtă pentru o vizită la Biserică.

Comentarii
  • femeia e normals si atat; pacat de ea ca n are copii ca aveau si aia traiul bun

  • Păreri ale proștilor,obișnuiți cu soții de președinți scorțoase,înfumurate,țepene,d na Iohannis poarta ținute care o avantajează,care îi scot in evidenta silueta tinereasca,picioarele frumoase,subțiri,culori vesele,pt că este o pers care zâmbește sincer,ceace de asemeni ,o avantajează,are finețe,clasa,este f feminina,

  • Mai stlistule,Ovidiu Buta,daca era soția unui Pedeserist,nu mai criticai,ar fi fost perfecta,după gustul tau,că vorba aia,toți ,,stiliștii,creaturi de moda,,ați beneficiat 30 de ani,ați creat ținute pt d mele țoape comuniste,iar acum de fapt loviți in președintele Iohannis,că și când soția președintelui,este interesată,ce comentează,sau mai grav,,critica aspru,,niste gunoaie autointitulați,,stiliști,,de parcă ați fi de la vreo mare casa de moda pariziana,că și gratis dacă ați da creațiile voastre,le ar purta doar niste țoape,cu bani,scursurilor.

  • Și ,aflați stiliștilor,că poți purta o rochie simpla,accesorizată cu un obiect,in cazul discutat,o poșetă de firma,nu cum poarta țoapele,că dacă faci un calcul,ținuta costa cât o mașină buna,că vorba aia,cum sa nu fie rochia cea mai scumpă,accesorii f scumpe,nu ,,stiliștilor,,persoana da valoare,ținuta ajuta,inteligenta nu sta in haina pe care o porți,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *