Prima pagină » Cancan » Carmen Iohannis, criticată dur pentru ținuta purtată la întâlnirea cu Jill Biden! A apărut în aceeași rochie și la alegerile din 2020

Carmen Iohannis, criticată dur pentru ținuta purtată la întâlnirea cu Jill Biden! A apărut în aceeași rochie și la alegerile din 2020

09 mai 2022, 09:45,
BZI.ro, în Cancan

Soţia preşedintelui american, Jill Biden a ajuns vineri în Bucureşti pentru a se întâlni cu Carmen şi Klaus Iohannis. Prima Doamnă a Americii se află pentru a doua oară în capitala României, într-o vizită importantă cu scop diplomatic şi umanitar. Femeia a fost aşteptată de soldaţi americani şi NATO.  Pentru vizita importantă, Jill s-a îmbrăcat cu o rochie bleu, sacou bleumarin cu inserţii de denim şi cizme cu toc mic de culoare gri. La gât şi-a asortat o eşarfă lila care întregea ţinuta.

Jill Biden a vizitat baza militară de la Mihail Kogălniceanu, a luat masa alături de soldaţii americani, au socializat şi şi-a arătat aprecierea pentru munca pe care aceştia o realizează pe teritoriul ţării noastre.

“Indiferent unde mă aflu în lume, întotdeauna găsesc un pic de casă. 💕 Acești membri ai Gărzii Naționale a Armatei din Delaware servesc alături de aliații noștri NATO la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu” a scris pe Jill Biden pe pagina de Instagram.

Ce rochii au purtat Jill Biden şi Carmen Iohannis

Sâmbătă, Carmen şi Klaus Iohannis s-au întâlnit cu soţia preşedintelui american. Jill Biden a fost întâmpinată cu un buchet de bujori albi. De asemenea, soţia preşedintelui României a primit un buchet mare de flori colorate.

Ambele doamne au ales să poarte rochii în cloş, colorate și cu motive florale.

Ţinuta aleasă de Carmen Iohannis a fost o creaţie a designerului Andreea Tincu. Preţul rochiei se ridică la suma de 2.450 de lei şi nu este prima dată când o poartă. Prima Doamnă a României a mai purtat această ţinută şi în septembrie 2020, în cadrul alegerilor.

Totodată, un val de comentarii au venit din partea oamenilor, în spaţiul virtual. „Rochii din alea ieftine de la piață!” a fost comentariul unei persoane, la adresa rochiei lui Carmen Iohannis.

„Întâmpinarea Primei Doamne a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, cu ocazia vizitei pe care o efectuează în România.”, a fost mesajul care a apărut pe pagina oficială a lui Klaus Iohannis.

Preşedintele României a ales o ţinută în ton de bleumarin, cămaşă albă şi cravată bleu. Este bine-cunoscut faptul că cel mai important om în stat doreşte să poarte deseori această culoare la cravată. Mesajul acesteia este unul pacifist, iar Klaus Iohannis preferă acest accesoriu albastru deschis, la toate evenimentele importante de la Palatul Cotroceni și din Parlament.

Ce simbolizează culoarea cravatei alese de Klaus Iohannis

Psihologii menţionează că bleu simbolizează inteligența şi spiritualitatea. Deseori, culoarea este asociată cu liniștea sau cu transmiterea mesajelor transparente și clare.

Carmen Iohannis și Jill Biden au avut o întâlnire călduroasă şi au vizitat  şcoala Uruguay din capitală şi au discutat cu mai mulţi copii romani şi ucraineni.

Mamele din Ucraina au povestit emoţionate, dramele şi traumele pe care le-au trăit în timpul războiului.

În zilele următoare Jill Biden va pleca în Slovacia, pentru a se întâlni cu refugiaţi şi slovaci care au adăpostit şi ajutat familii de ucraineni.

Comentarii
  • Daca era mai scumpa ,o criticati iar..daca Kate a Angliei este laudata ca „recicleaza „rochiile purtandu le la diferite evenimente la noi se critica ca e rochia ieftina de la piata????Da voi de unde dracu va imbracati vedetelor ?Mergeti pe Elysium zsa va luati haine? Cand de fapt atarnati numai la mall pentru reduceri….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *