Prima pagină » Cancan » Carmen Iohannis, îmbrăcată special la alegerile locale. Cât a costat ţinuta

Carmen Iohannis, îmbrăcată special la alegerile locale. Cât a costat ţinuta

29 sept. 2020, 10:13,
BZI.ro, în Cancan

Carmen Iohannis a fost o adevărată apariţie la alegerile locale. Prima Doamnă, în vârstă de 60 de ani, a mers să voteze îmbrăcată într-o rochie tinerească, până la genunchi, cu un imprimeu floral făcut manual , dintr-un material din voal şi satine de mătase. Totodată a avut grijă să poarte masca de protecţie.

Klaus Iohannis a mers separat la vot de această dată.

Carmen Iohannis a impresionat la alegerile locale

Carmen Iohannis a apărut la una dintre secţiile de votare cu masca pe faţă şi îmbrăcată foarte colorat. Cu o rochie până la genunchi, croită special, Prima Doamnă a atras toate privirile.

Creatoare ţinutei este designerul Andreea Tincu, iar preţul acesteia este de 200-300 de euro. Prima Doamnă apurtat o rochie până la genunchi, cu un imprimeu colorat, cu roşu şi albastru.

Creatoarea ţinutei a dezvăluit: „O zi importantă pentru Români! Prima Doamn[ Carmen Iohannis poartă o rochie semnată #andreatincu, din voal şi satine de mătase, cu prinţul realizat manual de către designer.”

Carmen Iohannis și Klaus Iohannis sunt împreună de 25 de ani

Carmen Iohannis este căsătorită de 25 de ani cu Klaus Iohannis. Cei doi s-au cunoscut într-o excursie, din liceu, iar de atunci au fost nedespărțiți.

„Adevărata mea dragoste este soţia mea Carmen. Ne-am cunoscut într-o excursie, într-o vacanţă cu prietenii de liceu„, povestea Klaus Iohannis într-un interviu acum ceva timp.

Relaţia lor de prietenie a durat 7 ani, ulterior au decis şi să formeze un cuplu. În timp ce era deja profesor şi fusese repartizat la o şcoală aflată la 60 de kilometri de Sibiu, pentru că iubita lui a rămas în oraş, Klaus Iohannis făcea naveta pe bicicletă doar ca să-şi vadă prietena.

Ziua de 27 septembrie a fost una importantă pe tot teritoriul României. Au avut loc alegeri, toţi românii şi-au putut alege primarii. Preşedintele României, Klaus Iohannis a fost printre primii cetăţeni care şi-au exprimat votul. Acesta a mers la Liceul Jean Monnet din Capitală.

Cum a apărut Carmen Iohannis în prima zi de şcoală. Soţia preşedintelui a atras toate privirile cu ţinuta pe care a les-o

Soţia preşedintelui Klaus Iohannis este profesoara de limba engleză la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” din Sibiu. Prima Doamnă a purtat în prima zi de şcoală o rochie imprimată cu flori multicolore. Rochie care, ce-i drept, îi venea destul de scurtă soţiei preşedintelui, fluturându-se în bătaia vântului.

„În prima zi de şcoală, Prima Doamnă Carmen Iohannis poarta design românesc semnat Andrea Tincu. Este o rochie din noua colecţie, custom made, cu prinţul inspirat din flori româneşti rare, de munte”, a transmis designer-ul rochiei, Andreea Tincu.

„E o zi specială pentru noi, începem un nou a şcolar, suntem plini de emoţii, de bucuria revederii, de speranţele unui an foarte bun. speram să ne bucurăm în continuare de descoperirea noului, să fim entuziaşti până la sfârşit şi să avem multă răbdare unii cu alţii. Mi-a fost foarte dor de ei, sper că şi lor de mine…uite ce frumoşi sunt”, transmitea Carmen Iohannis înainte de a se duce să-şi îmbrăţişeze elevii.

Unul dintre cele mai discutate subiecte referitoare la Carmen Iohannis a fost cel al venitului. Potrivit presei autohtone, prima doamnă a ţării câştigă, în calitate de profesoară la Colegiul „GH. Lazăr”, din Sibiu, un salariu lunar de 3.620 de lei. Asta înseamnă că, într-un an, Carmen Iohannis câştiga 43.450 de lei, adică mai puţin de 5 ori decât soţul său, preşedintele ţării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *