Cancan

Carmen Iohannis, lăudată pentru ținuta purtată în vizita diplomatică din Coreea de Sud. “Este la cea mai bună apariție a sa…”

Publicat: 24 apr. 2024
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Carmen Iohannis lăudată pentru ținuta purtată în vizita diplomatică din Coreea de Sud. Este la cea mai bună apariție a sa
Adina Buzatu și Florin Burescu au lăudat ținuta purtată de Carmen Iohannis în vizita diplomatică din Coreea de Sud

Carmen Iohannis a fost lăudată pentru ținuta purtată în vizita diplomatică din Coreea de Sud. După ce a primit critici în trecut, de această dată soția lui Klaus Iohannis a primit doar cuvinte frumoase, fiind apreciată pentru alegerea sa vestimentară inspirată din moda anilor ’60.

Adina Buzatu și Florin Burescu au comentat ținuta Primei Doamne.

Carmen Iohannis, lăudată pentru ținuta purtată în Coreea de Sud

Carmen Iohannis a fost foarte apreciată pentru alegerea sa vestimentară, purtând un costum negru și mănuși albe în conformitate cu protocolul. Adina Buzatu a subliniat că ținuta este inspirată din moda anilor ’60, aducându-i aminte de stilul fostei Prime Doamne a Statelor Unite, Jacqueline Kennedy.

„Sunt ținute clasice formale, potrivite unui eveniment de nivel înalt. Sunt corecte, îmi place croiul costumului ei, o pune în evidență, îmi place mâneca sacoului, e foarte șic. E un model de inspirație a anilor 60, la modă acum, un gen de Jacqueline Kennedy, ca stil”, a spus Adina Buzatu pentru Playtech.

De asemenea, designerul și stilistul Florin Burescu a examinat cu atenție ținuta purtată de Carmen Iohannis și a avut doar cuvinte de laudă, considerând că ținuta a fost impecabilă din cap până la picioare cu această ocazie.

„Sunt de apreciat că respectă protocolul, în fiecare țară, ne dorim ca și la noi când vin străinii să le respecte. Ținutele sunt impecabile, îl felicit pe domnul președinte pentru atitudinea pe care o are în costum și în fața unei astfel de ceremonii, iar doamna Carmen Iohannis este la cea mai bună apariție a sa, de când a apărut în vizorul publicului, impecabil.

Costumul perfect croit, lungimea fustei este ideală. Încălțămintea e foarte bine asortată. Îmi place și coafura, o avantajează, o sfătuiesc să o poarte mereu. Felicitările mele, o apariție de senzație, suntem mândri să ne reprezinte țara, din punct de vedere vestimentar, de această dată!”, a transmis Florin Burescu, pentru sursa citată.

Ce spun hairstyliștii despre coafura Primei Doamne

În ceea ce privește coafura Primei Doamne, Adi Constantin, hairstylistul celebrităților, a discutat despre preferințele de coafură ale soției lui Klaus Iohannis și a oferit un sfat referitor la tunsoarea aleasă.

„Carmen Iohannis are o zonă de confort, foarte clasică, și care face casă bună cu poziția oficială a domniei sale. Culoarea este una adecvată, observăm ca a renunțat la încercările de Balayage, așadar, un plus pentru nuanța unitară aleasă. O variantă de viitor poate fi și un alt tip de tunsoare din zona bob lung adică LOB conferind mai multă densitate, mișcare Glam”, a spus Andi Constantin.

Adina Buzatu și Florin Burescu au lăudat ținuta purtată de Carmen Iohannis în vizita diplomatică din Coreea de Sud, însă aceasta a fost și criticată pentru un gest făcut.

Comentarii
Adauga un comentariu