Prima pagină » Cancan ultimă oră » Carmen Iohannis s-a fotografiat cu elevii săi, la final de liceu. Cum și-a făcut apariția Prima Doamnă

Carmen Iohannis s-a fotografiat cu elevii săi, la final de liceu. Cum și-a făcut apariția Prima Doamnă

27 mai 2022, 19:45,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Carmen Iohannis, ținută spectaculoasă la sfârșitul clasei a XII-a. Vineri, 27 mai, elevii clasei a XII-a au terminat cursurile, pregătindu-se pentru o nouă etapă a vieții lor. Prima Doamnă a României a fost alături de elevii săi în ultima zi de liceu. Carmen Iohannis a postat câteva imagini pe Facebook, în care apare alături de elevii săi. Soția lui Klaus Iohannis a atras atenția cu vestimentația sa.

Carmen Iohannis a purtat o ținută spectaculoasă

Carmen Iohannis este profesor de limba engleză la Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu. De asemenea, Prima Doamnă a României a fost diriginta timp de patru ani, iar astăzi, elevii săi au avut ultimele cursuri la liceu. Carmen Iohannis a fost alături de elevi, postând pe rețelele de socializare imagini alături de ei.

Soția președintelui a fost coordonatorul elevilor timp de patru ani, iar astăzi, profesoara le-a urat mult noroc în noua etapă a vieții lor.

„Gata cu un drum, pregătiți pentru altul!Fiți învingători și optimiști ca până acum!Felicitări și succes absolvenți Lăzăriști!”, a fost urarea facuta de Carmen Iohannis pentru elevii sai.

Sandalele purtate de Prima Doamnă a României au atras atenția

În ultima zi de școală, Carmen Iohannis a purtat o ținută spectaculoasă, iar sandalele au atras atenția celor din jur. Prima Doamnă a optat pentru o rochie până aproape de genunchi, de culoare verde, semnată de designerul Andreea Tincu. De asemenea, soția lui Klaus Iohannis a asortat rochia cu sandalele Valentino Garavani, în valoare de 790 de euro. Prima Doamnă a României apare zâmbitoare și fericită alături de elevii ei și le urează acestora mult noroc în tot ceea ce și-au propus.

Carmen Iohanis este profesor de engleză la Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu de mai bine de 25 de ani. Din 2015, de când Klaus Iohannis a devenit președintele României, Carmen a renunțat la jumătate de normă. Prima Doamnă a României este îndrăgită de elevii săi, iar aceștia se bucură că o au alături pe soția președintelui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *