Prima pagină » Cancan » Carmen Iohannis, umilită de elevi. Ce puteau să îi facă soţiei preşedintelui

Carmen Iohannis, umilită de elevi. Ce puteau să îi facă soţiei preşedintelui

20 aug. 2020, 10:10,
BZI.ro, în Cancan

Carmen Iohannis a trecut printr-un adevărat calvar, după ce a fost umilita de unii elevi. Nici într-o meserie nu toate lucrurile sunt excelente. Soţia preşedintelui a aflat asta chiar pe pielea ei. Unii elevi spuneau despre Prima Doamnă a României că nu este chiar o profesoară excelentă.

Deşi Klaus Iohannis a obţinut în anul 2014 titlul de preşedinte al României, soţia sa, Carmen Iohannis nu a renunţat la slujba de profesoară. Prima Doamnă a continuat să profeseze cu plăcere meseria de care este extrem de mândră.

Carmen Iohannis, umilită de elevi

Carmen Iohannis s-a lovit de numeroase obstacole și de momente mai puțin plăcute. Potrivit site-ului calificative.ro, acolo unde elevii acordă calificative profesorilor, Carmen Iohannis a mai primit și note mici, dar și unele critici.

Un fost elev i-a oferit calificativul 3 din 5 lui Carmen Iohannis, motivând că „aceea este părerea lui”, în timp ce un alt elev a mărturisit că Prima Doamnă a României „nu are pedagogie”. Cu toate acestea, Carmen Iohannis nu se poate plânge de prea multe păreri de acest gen, căci majoritatea elevilor i-au acordat calificative excelente și au avut numai cuvinte de laudă la adresa ei.

Carmen Iohannis, umilită de elevi- Nu a părăsit meseria de profesor

Chiar dacă salariul lui Iohannis este unul impresionant, cu ajutorul căruia atât el cât şi soţia acestuia ar putea trăi liniştiţi, Carmen Iohannis nu a renunţat la job-ul de care este îndrăgostită. Nici faptul ca a fost umilita de unii elevi nu a demoralizat-o pe Prima Doamna. Soţia preşedintelui este mult prea ataşată de meseria de profesor, iar faptul că este plătită cu doar 2.800 de lei nu a făcut-o să renunţe până acum.

„În timpul facultăţii am cunoscut-o şi pe soţia mea, Carmen, dar în vechiul cerc de prieteni. Ne-am plăcut, pur şi simplu, iar chimia dintre noi depăşeşte orice descriere. (…) A durat mult până ne-am căsătorit. Ne-am cunoscut la 22 de ani şi ne-am căsătorit pe la 29 de ani“, a povestit șeful statului.

Gafa INCREDIBILĂ făcută de Carmen Iohannis la Zidul Plângerii

Prima Domana nu se lasa cu una cu două şi stârneşte controverse la aproape fiecare apariţie publică. De acesata dată, Carmen Iohannis, aflându-se în Israel, a vizitat Zidul Plângerii, ocazie cu care a purtat o pereche de slapi asortaţi la o rochie scurtă.

Ţinuta lui Carmen Iohannis nu a fost una tocmai potrivită pentru acest eveniment, ba mai mult de atât aceasta a demonstrat că nu a fost un incident singular şi asta deoarece, Prima Doamnă a purtat o fustă scurtă şi a avut capul neacoperit şi marţi când a vizitat Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, unde s-a întâlnit împreună cu preşedintele cu patriarhul Ierusalimului, Teofil.

O scrisoare deschisă către Carmen Iohannis. Ce îi transmite o realizatoare TV

Realizatoarea Tv, Dana Grecu, a ţinut să transmită o scrisoare deschisă către Carmen Iohannis, în urma cazului care a cutremurat o ţară întreagă, şi anume răpirea şi uciderea Mihaelei, fetiţa de 11 ani din Dâmboviţa.

„Sunt un ziarist modest, uşor pătimaş. Sincer cu oamenii cărora mă adresez. Sincer, cu orice preţ. Am doi copii. Nu- s meritul meu. Aşa a vrut Dumnezeu. Mă simt încurcată şi dezarmata. Doamna Iohannis, aş vrea să mă sfătuiţi cum să le spun copiilor mei că, în ţara în care dumneavoastră sunteţi prima doamnă, o fată este violată iar violatorii sunt liberi pe străzi. Şi, peste toate, ca dumneavoastră tăceţi. De fapt, durerea mea este ca dumneavoastră tăceţi. Că aveţi puterea să vă revoltaţi şi nu o faceţi. Că revolta dumneavoastră ar putea ghida o naţie spre decenta şi dreptate. Ca un far. E furtuna, doamna Iohannis, în ţara în care dumneavoastră nu vreţi să fiţi far! Prima doamnă trebuie să vrea mai mult de la ea decât o garderobă înţesată cu haine de plimbat prin lume! Vă implor, ieşiţi din garderoba! Daţi un semn! Aprindeţi lumina! E timpul!”, a scris Dana Grecu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *