Cancan ultimă oră

Carmen Șerban, la un pas de tragedie: „Mi-a ars toată mână”

Publicat: 13 oct. 2020
Cântăreața Carmen Șerban
Cântăreața Carmen Șerban

Carmen Șerban a fost la un pas de tragedie! Artista a povestit cu lux de amănunte experiența traumatizantă prin care a trecut, în urma căreia s-a ales cu arsuri foarte grave la nivelul mâinii, după ce brutăria pe care o deținea a luat foc.

Invitată în cadrul unei emisiunii TV, Carmen Șerban a vorbit cu lux de amănunte despre slujbele pe care le-a avut, înainte să înceapă să își câștige traiul din muzică. Potrivit spuselor sale, primi bani i-a obținut lucrând într-o fabrică de încălțăminte, iar ulterior și-a deschis propria brutărie în Timișoara, pe care a închis-o imediat după ce a fost protagonista unor momente terifiante.

“Am făcut încălțări, apoi mi-am deschis o brutărie la Timișoara, am făcut și contabilitate, nici nu mâ gândeam că voi deveni celebră și iubită, pentru că eu făceam muzică din pasiune, atât”, a povestit Carmen Șerban.

Vedeta a povestit că din cauza unei zgomot care venea din dreptul coșului cuptorului a decis să bage mâna în interior pentru a verifica ce anume se întâmplă. În momentul acela, o flacără imensă a năpădit peste ea, afectându-i grav mâna și lăsând-o cu sechele mari.

“Dar într-o zi, afacerea de la Timișoara s-a închis, căci după ce am făcut focul, s-a auzit un zgomot și eu am mers să verific, iar când am deschis a venit o flacără pe mine, mi-a ars toată mână. Norocul meu că acolo aveam niște lapte acru și mi-am băgat mână în el. În vreo 3-4 ani mi s-a vindecat mâna, desi o aveam toată în coajă.

Probabil a fost înfundat coșul. Cred că Dumnezeu a fost și este mereu lângă mine. Cu brutăria nu s-a întâmplat nimic, nu era flacăra mare, dar am renunțat la tot ce era acolo, după acest incident. Am considerat că Dumnezeu mi-a dat un semn să plec și de acolo.”, a mai spus interpreta de muzică de petrecere.

Adauga un comentariu