Cultural

Carmen Tănase, despre frica de moarte. „Te uită lumea imediat…”

Publicat: 07 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Carmen Tănase despre frica de moarte. Te uită lumea imediat
Carmen Tănase a vorbit recent, în podcastul „Altceva cu Adrian Artene”, despre teama de moarte

Carmen Tănase a abordat recent tema fricii de moarte, o problemă cu care se confruntă mulți oameni, în cadrul podcastului „Altceva cu Adrian Artene”.

Actrița a declarat că nu este îngrijorată de ideea morții, considerând-o o parte firească a existenței umane.

Carmen Tănase, despre frica de moarte

Pe lângă discuția despre teama de moarte, Carmen Tănase a abordat și tema misiunii sale speciale în viață.

„Nu îmi este teamă absolut deloc de moarte. Este un drum firesc, am înțeles lucrul acesta. Într-o bună zi vine, trebuie să te împrietenești cu ea. Se zice că actorii sunt nemuritori, dar nu este așa. Te uită lumea imediat. Dumnezeu m-a distribuit de când m-am născut într-un rol. A zis: «Pe asta o distribui să salveze toate orătăniile bolnave, chioare, șchioape»”, a mărturisit Carmen Tănase în cadrul podcastului „Altceva cu Adrian Artene”.

Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme, anul trecut

În toamna lui 2023, Carmen Tănase a dezvăluit că a slăbit 10 kilograme, în trei luni, cu ajutorul dietei scandinave.

„(…) este excepțională pentru că nu mi-au căzut pieile, nu mi-a căzut fața, slăbești frumos, sănătos, armonios pentru că e făcută de medici. Vreau să arăt și eu ca un om, adică să intru în niște pantaloni, să pice o rochie bine pe mine, că scăpasem rău de tot hățurile și nu mai aveam chef. Nu mai puteam să mai țin altă dietă și altă dietă, și iar cântărit, ori asta e așa de simplă.

E foarte simplu, cel puțin acasă m-a scăpat de multe necazuri: spălat vase, pregătit, gătit, farfurii, miros. Nu mai am nicio problemă. Sigur, m-am dus și la restaurant, adică aș minți, dar știu că imediat după aceea a doua zi țin dieta și că nu se pune nimic, plus că sunt bune”, a precizat Carmen Tănase.

Carmen Tănase iubește foarte mult animalele

Carmen Tănase are o dragoste profundă pentru animale și depune eforturi semnificative pentru a le îmbunătăți viața. De-a lungul timpului, a salvat numeroase animale abandonate, rănite sau neglijate.

„Am găsit recent o fetiță bichon. Cel care a abandonat-o la Călugăreni, comuna Conțești, să-i fie rușine. A plouat-o și am salvat-o fiindcă o mâncau ceilalți câini. Adică o rupeau ceilalți câini. Avem mulți câini în sat care sunt ai nimănui și pe care îi hrănesc. Acum sunt bine pentru că sunt hrăniți, dar dacă vine altcineva la porția lor devin răi.

Ea era, sărăcuța de ea, după ce că e o bucățică, era o amenințare pentru că eu oprisem mașina să-i dau ceva să mănânce. Am zis că nu pot să-i iau pe toți de pe planetă și că doar îi dau să mănânce. Și ăștia când au văzut că eu îi dau ei să mănânce, au văzut pericolul în bucățica aia de câine și au tăbărât pe ea.

Noroc că ei (n.r. câinii) mă ascultă pe mine și am urlat la ei și am luat-o de acolo. Și ce să fac cu ea? Unde s-o duc? Am pus-o în mașină, ea s-a așezat cuminte în poșeta mea și am dus-o acasă. Acum o să o despăduchem și o să-i căutăm un stăpân”, a mai spus Carmen Tănase în cadrul podcastului „Altceva cu Adrian Artene” unde a discutat și despre frica de moarte.

Adauga un comentariu