Local

Carmina Pascal, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, a ieşit la pensie. Klaus Iohannis a semnat decretul

Publicat: 24 aug. 2022
_____ Vizualizări 9 Comentarii
Carmina Pascal procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi a ieşit la pensie. Klaus Iohannis a semnat decretul
Președintele Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 24 august 2022, mai multe decrete, printre care şi cel de pensionare a Carminei Pascal, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi.

„Decret privind eliberarea din funcția de procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi a doamnei Nelica-Carmina Pascal, în prezent inspector judiciar la Inspecţia Judiciară – Direcţia de inspecţie pentru procurori – pensionare;
Decret privind eliberarea din funcția de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea a doamnei Elena Vlăducu – pensionare;
Decret privind eliberarea din funcția de procuror cu grad profesional corespunzător Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti a domnului Iustin Mihai, delegat în funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea – pensionare”, transmite Administraţia Prezidenţială.

 

Comentarii
  • Un OM cu adevărat frumos și un PROFESIONIST desăvârșit, care și-a făcut o carieră în magistratură pas cu pas, prin muncă, muncă și iar muncă!
    Un bun exemplu de urmat pentru toți magistrații din România!
    Pensie lungă și multă, multă sănătate DOAMNĂ!!!

  • Un profesionist adevarat, muncitoare, echilibrata Biblia ei fiind Legea.Multa sănătate și pensie îndelungată o meritați pe deplin.

  • Pascal are doar 48 de ani. Femeile de rand ies la pensie la aproape 62 de ani. De ce procurorii sa nu lucreze si ei macar pana la 60?

  • DOAMNA Pascal, nu Pascal, frustratule!
    Da’ cine le-a împiedicat pe „femeile de rând” să învețe și apoi să profeseze în magistratură, ca să iasă și ele mai devreme la pensie???
    Sănătate multă și pensie lungă doamnei Carmina!!!

  • Sa traiti 100 de ani ca sa va bucurati de pensia pe care o meritati din plin, doamna! Sper sa mai fie oameni ca dv in magistratura.

  • Συγχαρητήρια για την συνταξιοδοτηση σου.
    Σου αξίζει μετά από τα τόσα χρόνια έντιμης εργασίας στο δικαστικό σώμα.
    Μακάρι όλοι να έχουν στην εργασία τους το ίδιο σθένος και θέληση που επέδειξες κατά την διάρκεια της σταδιοδρομίας σου.

  • Uuuuaaaa, halal procuror de căcat. Sper sa nu mai mănânce pensia, ca nu o merită. Este „Doamnă” in urechii, dă clasarea „colegiilor” pe motiv ca au independența decizională aceștia 🤮🤮🤮🤮

Adauga un comentariu