Economic Local

Carrefour Express s-a inaugurat în Palas Campus, în zona Sf Andrei. Vino să descoperi ofertele inaugurale!

Publicat: 22 apr. 2024
_____ Vizualizări 3 Comentarii

Rezidenţii din zona Sf. Andrei, Splai Bahlui şi angajaţii din Palas Campus au la dispoziţie, de acum, o nouă destinaţie pentru cumpărăturile zilnice. De curând, în Palas Campus s-a inaugurat Carrefour Express, cu un concept nou de proximitate. Până pe 24 aprilie noua locație propune oferte inaugurale de neratat.

Carrefour Express s-a inaugurat, în Palas Campus, iar acum clienții se pot bucura de noul concept aflat în zona Sf. Andrei, pe strada Buznea. Locația este adaptată astfel încât să răspundă cerințelor locuitorilor din zonă, cât și angajaților care lucrează în clădire. Zona „Ready to eat” are preparate proaspete pentru mic-dejun, prânz sau cină (salate, produse gătite, mixuri, sandwich-uri), o zonă cu fructe și legume proaspete, produse de patiserie, cafea, dar și produse alimentare de bază și alte selecții necesare zi de zi.

Până pe 24 aprilie, Carrefour Express are oferte inaugurale și promoții la o gamă variată de produse. Dimineața, puteți opta pentru un combo format din cafea și croissant, la doar 4.99 lei; pentru masa de prânz aveți Salată Bulgărească la 14.99 lei, iar la desert, mini amandine la 14.99 lei. Oferte sunt și la rafturile cu fructe, iaurturi, cafea, produse de bază, dar și la sucuri și răcoritoare.

Programul Carrefour Express din Palas Campus este de luni până duminică, în intervalul orar 07.00 – 22.00. În noua locație, clienții au la dispoziție și facilități precum: stație de reciclare a PET-urilor, serviciu de plată a facturilor, rovinietă și altele.

Cei care vin la cumpărături cu maşina, pot accesa parcarea din Palas Campus. În timpul săptămânii, prima oră de staționare este gratuită, iar în weekend, peste 140 de locuri de parcare sunt gratuite pentru publicul larg. O parte dintre acestea sunt situate într-o parcare terană, accesibilă de pe strada Iancu Bacalu, iar restul la nivelul -1 din subteran, accesibile de pe străzile Iancu Bacalu și Tănăsescu.

Mai mult decât o clădire de birouri, Palas Campus este un loc agreabil de relaxare împreună cu prietenii, cu numeroase servicii utile zilnic: restaurante, cafenele, centru de fitness, magazine, salon şi clinică de înfrumusețare, centru medical, laborator de analize, curățătorie de pantofi, servicii de curățătorie, centru de difuzare de presă.

Comentarii
  • magazin deschis sub franciza CARREFOUR si e scump. nu se compara cu hypermarketele CARREFOUR cu produse ieftine si diverse. de evitat. stau in Cantemir si este un Carrefour Market pe Sos Nationala nr 55, unul pe esplanada Cantemir si inca unul in Podu Ros pe Blvd. Socola nr 2 bloc F1. in afara de tigari, bere, suc si apa plata nu ai ce lua de acolo, legumele si fructele sunt din import, cu ceara pe ele si pesticide. tot Kaufland si Lidl e baza.

  • In genul asta de magazine, market sau express gasesti o parte din marfurile din hipermarket, dar la un pret cu cca 20% mai mare. Adica daca nu ai ce face cu banii, te duci si ii arunci in caini, acolo. Macar la capitolul curatenie, organizare si respect fata de client daca ar fi diferenta dar unii angajati sunt praf….niste tute pe post de „manager” care se fataie ca bezmeticele printre rafturi fara sa faca nimic. DE EVITAT CARREFOUR MARKET / EXPRESS.

Adauga un comentariu