Casa lui Dani Mocanu îi uimește pe trecători. Ce a putut să își pună manelistul pe acoperiș

dani-mocanu
Hovawart
Hovawart
Hovawart
Hovawart
Hovawart
Hovawart

Casa lui Dani Mocanu parre sa fie un adevarat palat.

Casa lui Dani Mocanu este un alt motiv de laudă pentru cântăreț. Deși s-a retras din lumea manelelor, artistul a reușit să adune o avere considerabilă. În imaginile pe care acesta le are postate pe conturile de socializare se vede cu ochiul liber faptul că duce o viață de lux.

Mulțumită milioanelor de vizualizări pe care la are pe Youtube, acesta a reușit să strângă o adevărată avere. Potrivit socialblade.com, manelistul ar încasa zilnic sume cuprinse între 200 și 4.600 de dolari.

Casa lui Dani Mocanu, un adevărat palat

Dani Mocanu și-a construit casa în apropierea orașului Pitești. Acesta are o piscină, o curte imensă, statui suflate cu aur și nu doar atât. Pentru ca toți curioșii să știe cine locuiește în acea vilă, cântărețul a avut grija să își pună un blazon cu litera “M”, iar pe acoperișul casei și-a scris numele.

Camera de zi a imobilului are gresie cu sigla unui brand celebru și mobilier luxos, cu fotolii ce seamănă mai degrabă cu niște tronuri regale.

Se poate spune că până la aceasta vârstă, Dani Mocanu a reușit să își construiască un adevărat imperiu și să trăiască pe picior mare.

Dani Mocanu a fost condamnat la închisoare

Din cauza versurilor unei melodii de ale sale, manelistul a fost condamnat 6 luni de închisoare. Sentința a fost dată la Judecătoria Pitești și nu era una definitivă. Mai mult decât atât, instanța obliga platforma Youtube să șteargă clipul melodiei.

„În data de 27.04.2019, inculpatul a încărcat pe platforma online YouTube un videoclip filmat și montat anterior, prin intermediul căruia a instigat publicul larg la ură și discriminare împotriva femeilor. La finalul lunii noiembrie 2019, videoclipul înregistra peste 18 milioane de vizualizări și a generat venituri de aproximativ 34.000 USD, ce au constat în drepturi de publicitate aferente videoclipului”,  au scris procurorii în rechizitoriu.

La acea vreme artistul nu a fost de acord cu decizia luată de către instanța de judecată și nu înțelegea de ce a putut primi o asemenea pedeapsă din cauza unei melodii.

„6 luni de închisoare pentru o melodie…dar de ce eu din atâția artiști??? Am să vorbesc cu Dumnezeu să rezolve situația și să se ră̆zbune pe toți cei care îmi vor ră̆ul țineț̦i-vă̆ bine…cu Dumnezeu nu e de joacă ”, a scris manelistul pe Facebook.

Dani Mocanu s-a pocăit

Pe 7 ianuarie 2021, Dani Mocanu anunța că va renunța la cariera sa muzicală și se va dedica poruncilor lui Dumnezeu.

”Doresc să am o nouă viață, doresc să renunț la muzică”, a spus, vizibil încurcat, Dani Mocanu. ”Am ales să pun stop unei cariere frumoase, unei cariere care mi-a adus mulți bani, care mi-a adus putere, valoare, notorietate, care m-a făcut cunoscut pe tot Pământul. (…) Nu la voia întâmplării am ajuns numărul 1 în tot ceea ce înseamnă muzică în România.

Cineva a fost în spatele meu tot timpul, mi-a dat forță, pentru că de unul singur e imposibil să ajungi unde am ajuns. (…) Trebuie să curățăm viețile noastre, nu doar mâinile noastre. Trebuie să curățăm sufletele noastre. În spatele meu era Dumnezeu, El m-a ajutat și mi-a dat forță să ajung numărul 1. Renunț la tot pentru Dumnezeu”, a explicat Dani Mocanu într-un vlog.

În ultima perioadă lucrurile par să se fi așezat, iar Dani Mocanu poate sta liniștit în casa sa. Drumul acestuia pe plan muzical pare totuși să fie departe de a se fi încheiat. Într-un clip recent, Vali Vijelie anunța o colaborare surpriză cu nimeni altul decât celebrul manelist.

Citește și:
Generalul poreclit „măcelarul Ceceniei” afirmă că războiul din Ucraina ar putea dura între 5 și 10 ani
Ozana Barabancea și-a făcut a doua operație la stomac: „Eram mult prea slabă”
Curtea Constituțională desființează articole din cinci legi – Lista deciziilor de neconstituționalitate
Laurențiu Reghecampf a fost întrebat cine a înșelat primul în relația acestuia cu celebra impresară. Răspunsul a fost cât se poate de sincer
Viktor Orban interzice vânzarea de combustibil ieftin pentru automobilele care nu sunt înmatriculate în Ungaria
Au venit împreună, s-au distrat separat. Dani Oțil a stat cu asistenta de la Neatza, iar Gabriela Prisăcariu a rămas cu fetele în club
Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile
Anamaria Prodan îi arată lui Reghe ce a pierdut. Prodanca a postat o nouă fotografie incediară
Miniștrii PSD prezintă bilanțul primelor 6 luni de guvernare – LIVE VIDEO
Marian Drăgulescu se însoară. Sportivul, pregătit să facă marele pas după două căsnici eșuate