Cancan ultimă oră

Cât costă o porție de cartofi prăjiți în localul lui Chef Scărlătescu. Finalistul America Express își vinde scump mâncarea

Publicat: 24 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cât costă o porție de cartofi prăjiți în localul lui Chef Scărlătescu. Finalistul America Express își vinde scump mâncarea
Cât costă o porție de cartofi prăjiți în localul lui Chef Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu este unul din cei mai iubiți chefi bucătari din România. Acesta este foarte priceput în ceea ce privește mâncarea și și-a dechis inclusiv un local în care se servește mâncare.

Finalistul de la America Express 2023 de la Antena 1 și totodată jurat la „Chef la Cuțite” are un local în care investește foarte mult timp, însă prețurile de acolo sunt destul de mari.

Cât costă mâncarea în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu

Prețurile în restaurantul lui Chef Cătălin Scărlătescu, jurat la „Chefi la Cuțite” și totodată concurent la „America Express” 2023, nu sunt pentru toate buzunarele.

Clienții au rămas uluiți când au plătit 46 de lei pentru o porție de french fries. Cei mai pretențioși au plătit, pentru o scoică, Fine de Claire No.3, nu mai puțin de 12 lei/bucata.

Un preparat sofisticat, Peruvian Ceviches, costă 74 de lei, iar Carpaccio cu vită, pâine indiană, roșii cherry, miere și dressing de ulei de măsline „te duce” la 61 de lei.

Mai mult, o porție de Tacos costă la Chef Scărlă 69 de lei, iar un banal hummus de 230 de grame „te ușurează” de 63 de lei.

Tortelonni poate fi savurat în tihnă cu 67 de lei, iar o porție de paste Carbonara costă nu mai puțin de 67 de lei.

Chiar și o salată (Mykonian) te va costa chiar 58 de lei.

127 de lei se plătește pentru un pește fript cu ulei de susan, ghimbir, sos de soia.

Cât costă o porție de cartofi pai la Chef Scărlătescu

Caracatița ajunge la 94 de lei 170 grame, iar creveții Saganaki te lasă fără 118 lei.

La 184 de lei mănânci Turnedo Rossini (foie gras, file de vită, crutoane, trufe, jus de veau), la 192 de lei Black Angus și Mangalița la „doar” 116 lei.

„Scorurile” sunt fabuloase la o simplă garnitură de legume de 150 de grame, 46 de lei, iar una de cartofi, tot atât. Chiar și cartofii copți ajung la 46 de lei.

În privința dulciurilor, Panna Cotta costă 42 de lei, iar tarta xchef tot 42 de lei, la Chef Scărlătescu.

Ce alte preparate găsești la localul lui Chef Scărlătescu

SUSHI
Ebi mamenori (crevete tempura,orez,foaie soia,tartar de somon si ton) 160g 8 piese
50 lei

Crab sphere roll (picioare de king crab,omleta japoneza,crema phila,sfere de black tiger tempura,piure avocado,sos tom-yum) 170g 8 piese
50 lei

Uzuki roll (mango,somon,seabass,invelita cu ton albastru,sos japonez,tartar de seabass,icre tobiko,ceapa salbatica,sos alb japonez) 180g 8 piese
52 lei

Rainbow roll (avocado tempura,acoperita cu 4 feluri de peste,sos alb,sos anago,piure mango,icre peste zburator,fire de ardei dulce uscat) 180g 8 piese
55 lei

Salmon tempura ( somon,ceapa verde,sos alb japonez,sos dulce japonez) 150g 6 piese
38 lei

Tuna tempura (ton albastru,ceapa verde,sos alb japonez,sos dulce japonez) 150g 6 piese
40 lei

SUSHI DESERT
Banana maki (orez,foaie de soia,crema de ciocolata home made,banana,mix de alune) 170g 8 piese
65 lei

Adauga un comentariu