Cancan ultimă oră

Cât costă un burger la restaurantul unde lucrează Cătălin Scărlătescu? De necrezut câţi lei trebuie să scoţi din buzunar

Publicat: 06 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cât costă un burger la restaurantul unde lucrează Cătălin Scărlătescu De necrezut câţi lei trebuie să scoţi din buzunar
Chef Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați chefi din România

Cât costă un burger la restaurantul unde lucrează Cătălin Scărlătescu? Ei bine, prețurile sunt chiar rezonabile.

Cei care vor să guste celebrii burgeri ai lui Cătălin Scărlătescu, o pot face în restraurantul pe care îl deținea împreună cu un asociat, ”Burgeri și Scoici”. Locația se află în Centrul Vechi, pe strada Smârdan, și mulți gurmanzi i-au trecut pragul.

Chef Scărlătescu atrage atenția că cel mai important lucru în prepararea unui burger delicios este amestecul de carne. Acesta ar trebui să conțină 25% grăsime și 75% carne. Ei bine, cel mai ieftin burger preparat de Cătălin Scărlătescu este 17 lei (cu carne de pui), iar cel mai scump ajunge la 26 de lei (cu vită Black Angus). Ambele sunt servite cu cartofi prăjiți. Prețurile sunt destul de rezonabile dacă ar fi să comparăm cu alte restaurante din Capitală.

Chef Scărlătescu: ”Bunica mi-a arătat ce înseamnă mâncarea cu gust”

Chef Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați chefi din România. S-a născut, a crescut și a făcut școala la Constanța, și povestește că a fost atras încă de mic de bucătărie. Iar cea care l-a inspirat să aleagă această profesie a fost chiar bunica sa.

”Bunica mi-a arătat în copilărie ce înseamnă mâncarea cu gust și toate preparatele ei mi-au rămas în suflet. Țin minte că gătea la începutul săptămânii mâncare de cartofi și fasole scăzută, care sâmbăta se transforma în fasole bătută.

La desert aveam faimoasa prăjitură cu bulion, preferata mea. Nu avea mult timp sau multe ingrediente la dispoziție, dar reușea să ne pună pe masă rețetele ei de suflet, rețete pe care le-am dus mai departe cu mine până în ziua de azi”, mărturisea chef Cătălin Scărlătescu.

Adauga un comentariu