Magazin

Cat de des plang zodiile. Capricornii varsa lacrimi in mod exclusiv

Publicat: 17 mai 2019
1

Exprimarea sentimentelor prin plans este o modalitate pe care o adopta sau nu anumite persoane, in functie de zodia in care s-au nascut. Daca unele zodii vor plange din orice si cu o frecventa destul de mare, altele cu siguranta nu vor varsa nici macar o lacrima, indiferent de cat de afectati sunt, in realitate.

Urmeaza o perioada neagra pentru 4 zodii. Totul se prabuseste, dar li se da o sansa

Iata cum influenteaza zodia in care te-ai nascut frecventa cu care plangi.

Berbec
Berbecii sunt firi destul de puternice, motiv pentru care este imposibil sa ii vezi plangand. Mai curand ii vei vedea incercand sa ii faca pe altii sa planga, decat o vor face ei.

Taur
Desi ne dau senzatia ca sunt foarte puternici si ca nu se lasa doborati de sentimente, adevarul este cu totul altul. Nativii in zodia Taur plang mai mult decat ne-am putea inchipui, alegand acest mijloc pentru a se descarca de sentimentele puternice.

Gemeni
Nu este un secret pentru nimeni faptul ca Gemenii sunt firi cameleonice, duale, iar acest lucru se reflecta si in frecventa cu care plang. Chiar daca plang destul de rar, Gemenii au grija ca nimeni sa nu observe acest lucru, dat fiind faptul ca nu vor sa isi expuna sensibilitatile.

Rac
Racii sunt foarte sinceri atunci cand vine vorba de exprimarea sentimentelor prin lacrimi. Din acest motiv ei plang mai tot timpul insa nu incearca sa ascunda cumva acest lucru. Ba, dimpotriva, plang in fata oricui, indiferent daca persoana respectiva le este prieten sau dusman.

Leu
Leii sunt, intr-o oarecare masura, superficiali. Spunem asta pentru ca acestia plang doar atunci cand atentia nu se mai concentreaza in totalitate asupra lor. Iar asta nu se intampla foarte des, pentru ca Leii stiu cum sa devina un centru de interes pentru oricine.

Fecioara
Nativii in Fecioara sunt caracterizati prin firea lor minutioasa, atenta la detalii si cu planuri foarte bine puse la punct. Atunci cand lucrurile nu ies asa cum au planuit, Fecioarele nu vor ezita sa verse lacrimi insa asta nu se intampla cu o frecventa prea mare, semn ca stiu foarte bine cum sa se organizeze.

Balanta
Balantele plang foarte mult… dar de fericire. Acesta este modul prin care ele isi exteriorizeaza cel mai bine starea de euforie, tristetea aparand cu o frecventa destul de mica si din motive pe care acestea nu le considera suficient de puternice si de demne de lacrimile lor.

Scorpion
Scorpionii stiu foarte bine sa isi ascunda sentimentele, motiv pentru care se crede ca ei nu plang niciodata.

Sagetator
Nici Sagetatorii nu sunt foarte sensibili insa simt nevoia sa se exteriorizeze prin plans doar atunci cand presiunea asupra lor este prea mare.

Capricorn
Capricornii varsa lacrimi in mod exclusiv atunci cand se uita la filme triste, la drame profunde. In restul timpului, nu simt nevoia sa planga din motive nesemnificative.

Varsator

Nativii in Varsator sunt un adevarat mister, chiar si din acest punct de vedere. Nimeni nu poate sti cu exactitate daca Varsatorii plang sau nu, pentru ca nimeni nu ii poate intelege…

Pesti
Fiind firi foarte sensibile, nu se feresc sa arate acest lucru, cel mai probabil Pestii plang chiar in acest moment.

Adauga un comentariu