Cancan ultimă oră

Cât de frumoasă este fetița Simonei Pătruleasa – FOTO

Publicat: 17 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Viața Simonei Pătruleasa s-a schimbat radical în anul 2011, atunci când în viața ei a apărut Ingrid, o superbitate de copil care a făcut-o să înțeleagă pe deplin termenul de iubire și împlinire. Deși în anul 2014 a rămas din nou însărcinată, vedeta a pierdut sarcina. A suferit mult, dar azi se bucură de o familie frumoasă și se simte cum nu se poate mai bine.

Simona Pătruleasa și-a dorit extrem de mult să devină mămică, fapt pentru care a apelat la fertilizarea in vitro, după ce toate eforturile sale de a rămâne însărcinată pe cale naturală au fost sortite eșecului. În anul 2010, vedeta a primit cea mai bună veste din partea medicilor: urma să devină mămică pentru prima dată! În anul 2011, îndrăgita prezentatoare a adus-o pe lume pe Ingrid, fetița care i-a întregit familia și care a făcut-o cea mai fericită femeie din lume.

Azi, Ingrid este o adevărată domnișoară și nu este de mirare că îi semănă leit mamei sale! Cochetă, foarte inteligentă și tare simpatică! Pe conturile sale de pe rețelele de socializare, Simona Pătruleasa postează diverse fotografii cu ea și fiica ei, în timp ce cele două fac diverse activități împreună.

Simona Pătruleasa nu mai vrea un alt copil
După ce a pierdut saricna din anul 2014, Simona Pătruleasa a dezvăluit pentru liberatatea.ro că nu mai vrea un alt copil, iar ea și soțul ei, Sabin, nici nu mai vorbesc despre acest lucru. De asemenea, prezentatoarea dezvăluia că nici fiica ei nu-și mai dorește un frățior sau o surioară.

“Ingrid nu îşi doreşte şi nu vorbeşte despre asta. Iar dacă vede la prieteni, ea zice că nu vrea, deci nu. Cred că ideea de frate, de soră nu o încântă. Îi place aşa acum e. Nu e vorba de împărţit jucării, cred că împărţirea dragostei noastră ar fi o problemă. Eu şi Sabin nici nu mai discutăm despre asta, pentru că eu fac 42 de ani, soţul meu face 43 şi deja e târziu. Ştiu că sunt persoane care au făcut copii chiar mai târziu, dar eu îmi doresc totuşi să fiu alături de copilul eu şi să îi fiu un sprijin în viaţă. Cred că toate lucrurile se întâmplă la un moment potrivit sau ar trebui să se întâmple”, a spus Simona Pătruleasa, pentru sursa citată.

Adauga un comentariu