Scena artistica din Romania

Cât de mult s-a schimbat Dana Nicolaescu. Cum arată soția celebrului actor și regizor, la nouă ani de la moartea acestuia

Publicat: 07 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cât de mult s-a schimbat Dana Nicolaescu. Cum arată soția celebrului actor și regizor la nouă ani de la moartea acestuia
Sotia lui Sergiu Nicolaescu a trecut prin trasformari vizibile

Soția lui Sergiu Nicolaescu a fost surprinsă pe străzile din București, la 9 ani de la moartea actorului. Văduva regretatului regizor a fost văzută de paparazzi în timp ce mergea la cumpărături în Capitală. Conform imaginilor, Dana Nicolaescu s-a schimbat destul de mult de acum aproape un deceniu, de când marele actor s-a stins din viață.

Dana Nicolaescu, soția lui Sergiu Nicolaescu, a fost surprinsă pe străzile Capitalei, la cumpărături, la 9 ani de la moartea maestrului. În imaginile făcute de fotoreporterii Click!, văduva actorului apare complet schimbată față de cum arăta în ziua în care artistul a fost condus pe ultimul drum. Are acum un alt look, atât în ceea ce privește coafura, cât și stilul vestimentar.

Cum arată Dana Nicolaescu, la nouă ani de la moartea lui Sergiu Nicolaescu

Dana Nicolaescu, soția regretatului regizor, i-a fost acestuia prietenă, suflet pereche și parteneră devotată, până ce el și-a dat ultima suflare. Aparițiile lor în public au fost destul de rare, iar femeia a rămas și acum o prezență discretă. Ea a fost surprinsă recent în Capitală, iar schimbarea ei era vizibilă.

Potrivit sursei menționate anterior, soția lui Sergiu Nicolaescu nu s-a schimbat doar din punct de vedere fizic, ci și vestimentar. Văduva marelui artist a lăsat deoparte ținutele feminine și elegante, cel puțin pentru momentul respectiv, și a mers la cumpărături într-un outfit cool, compus din mai multe piese largi. Mai exact, ea a ales să poarte o ținută lejeră, formată dintr-o pereche de pantaloni bej și un hanorac negru.

Pentru partea de jos, Dana Nicolaescu a ales niște încălțări la fel de comode. E vorba despre niște papuci, în alb și negru.

În ceea ce privește părul, se pare că soția lui Sergiu Nicolaescu preferă stilul mai natural. Aceasta și-a mai scurtat părul, dar o prinde și acest look. Femeia a fost văzută în timp ce cumpăra două cutii de vopsea, iar mai apoi a plecat cu mașina pe care o avea de când regizorul era în viață, un Volkswagen Touareg.

De ce a purtat Dana Nicolaescu alb la înmormântarea maestrului

Moartea lui Sergiu Nicolaescu a fost o lovitură grea pentru toți apropiații și fanii lui. A fost iubit de mii de oameni, iar mulți dintre cei care l-au apreciat au venit să-l conducă pe ultimul drum, acum 9 ani. Soția lui, Dana Nicolaescu, a purtat atunci un mantou alb, detaliu ce a stârnit numeroase controverse. Mulți au numit-o „Văduva albă’, interpretându-i gestul complet greșit.

Ulterior, sora lui Sergiu Nicolaescu, Iolanda, a făcut „lumină’ în privința misterului paltonului purtat de Dana Nicolaescu în ziua în care a avut loc ceremonia de incinerare.

„N-aţi văzut că era mare la mâneci? Era paltonul fratelui meu. A fost dorinţa lui (n.r. al lui Sergiu Nicolaescu), ca Dana să nu vină îmbrăcată în negru la înmormântarea lui. Prin urmare, ea a îmbrăcat un palton al fratelui meu, ca să-l simtă mai aproape de ea.

Aşa fost şi la înmormântarea mamei mele. Nu m-a lăsat să vin îmbrăcată în negru la înmormântarea ei’, a a explicat atunci Iolanda Nicolaescu la Antena 3. Sora maestrului a murit în 2017.

Adauga un comentariu