WoW!

Câtă apă trebuie să bei ca să poți slăbi?

Publicat: 29 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Câtă apă trebuie să bei ca să poți slăbi

Câtă apă să bei ca să slăbești? Bob Harper, un personal trainer din SUA, a realizat un studiu cu ajutorul căruia a descoperit că apa este un adevărat elixir pentru silueta. Potrivit acestuia, pentru a slăbi armonios şi rapid, femeile trebuie să consume 800 de calorii pe zi, în timp ce bărbaţii, 1.200 de calorii.

De asemenea, este foarte important ca înainte de fiecare masă să consumi aproximativ 500 ml de apă pentru a ajunge cât mai repede la senzaţia de saţietate.

Studii anterioare au sugerat că, atunci bei apa cu 20-30 de minute înainte de masă, apetitul scade considerabil. Hidratarea constantă împiedica, de asemenea, corpul să reţină lichidele. Harper susţine că astfel vei reuşi să slăbeşti nu mai puţin de 9 kilograme în doar două săptămâni.

Câtă apă să bei ca să slăbești? Apa ajuta la digestie şi la eliminarea toxinelor

Pe lângă senzaţia de saţietate rapidă, apa ajuta corpul să elimine toxinele şi rinichii să funcţioneze mai bine. De asemenea, apa ajuta sistemul digestiv să fie mai activ, eliminând rapid constipaţia.

Apa are un impact major şi asupra colesterolului şi reduce nivelul acestuia din sânge, având ca efect slăbirea.

Cum bei corect apa

Specialiştii susţin că foarte important este câtă apă bei şi când o bei. Nu este îndeajuns să bei 8 pahare cu apa într-o zi fără să ţii cont de anumite reguli. Potrivit experţilor, exista 5 momente-cheie în care trebuie să bei apă:

  • 2 pahare de apă imediat după trezire ajuta la activarea organelor interne şi a metabolismului. Pe termen lung, acest obicei ajuta la menţinerea greutăţii.
  • 1 pahar de apă înainte de masă ajuta digestia
  • 1 pahar de apă înainte de baie ajuta la menţinerea ritmului cardiac la un nivel sănătos.
  • 1 pahar de apă înainte de culcare previne atacul de cord şi atacul celebral
  • 1 pahar de apă înainte de sala ajuta la reglarea nivelului fluidelor din corp şi să ai mai multă energie.
Adauga un comentariu