Cancan ultimă oră

Cătălin Măruță, primele declarații despre divorțul finilor săi, Raluca și Pepe

Publicat: 03 nov. 2020
Cătălin Măruță și Pepe
Cătălin Măruță și Pepe

Astăzi, Cătălin Măruță a făcut primele declarații despre divorțul finilor săi, Raluca și Pepe, în cadrul emisiunii pe care o moderează la Pro TV. “Regret că s-a ajuns aici” este una dintre mărturisirile făcute de prezentator în momentul în care le-a transmis celor doi foști parteneri un mesaj extrem de emoționant. În plus, el le-a făcut o promisiune solemnă în direct, la televizor.

Cătălin Măruță, primele declarații despre divorțul finilor săi, Raluca și Pepe

În timpul discursului ținut, Cătălin Măruță a subliniat că Raluca și Pepe au pus punct mariajului într-un mod civilizat. De altfel, azi-noapte, cântărețul a spus că divorțul se va semna la notar și că, în prezent, relația cu mama fetițelor sale este una foarte bună. Ei au decis să le crească împreună pe Maria și Rosa, iar nașul lor de cununie le-a promit că le va fi alături pe noul drum pe care au pornit în viață. Raluca Pascu s-a mutat din vila în care locuia cu celebrul artist în urmă cu două săptămâni.

“Pepe a anunţat aseară separarea de Raluca şi că divorţul este inevitabil. Stiţi bine ce relaţie specială avem, nu pot să spun decât că regret că s-a ajuns aici, dar totodată nu pot să nu remarc faptul că au încheiat o căsnicie cu mult mai multe bune decât rele, într-un mod extrem de civilizat. Pepe, Raluca, indiferent de ce se va întâmpla cu voi, eu rămân naşul vostru şi oricând veţi avea nevoie de mine, să nu uitaţi, să îmi daţi un telefon, să vorbim sau să bem o cafea, aşa cum am făcut şi în ultima perioadă. Să stăm de vorbă, să stăm la povești, vă voi sprijini cum o să pot şi lucrul acesta o să fie necondiţionat”, a mărturisit Cătălin Măruță în cadrul emisiunii pe care o moderează la Pro TV.

Pepe, dezvăluiri despre ziua în care a cunoscut-o pe Raluca, mama celor două fetițe pe care le au împreună

Potrivit mărturisirilor făcute de artist în urmă cu ceva vreme, el a cunoscut-o pe cea care l-a făcut tătic în vara lui 2011.

“Noi ne-am cunoscut pe data de 27 iulie. Era la fix o săptămână de la ziua mea, eram la petrecerea unui prieten foarte bun, se întâmpla în restaurantul în care îl conducea tatăl meu în momentul ăla, iar eu și cântam în seara aceea. Fiind concert Pepe, Raluca a venit cu un grup de prietene și așa am văzut-o pentru prima dată. Am văzut o fată frumoasă, îmbrăcată în roșu și glumeam cu un prieten că «Ce mișto e Scufița Roșie». (…). Eu eram la masă cu mai multe fete, era o perioadă în viața mea în care eram liber total de contract și mă bucuram de viața aceea și de libertatea aia… Care, pe de-o parte îmi plăcea, pe de alta mă ducea cam mult spre ispite… Eu voiam să mă așez, dar nu voiam să recunosc lucrul acesta”, a povestit Pepe pentru jurnaliștii de la WOWbiz.ro.

Raluca a devenit soția lui Pepe în urmă cu opt ani

Pepe, pe numele din buletin Ionuț Nicolae Pascu, s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă pe 18 aprilie 2012. Ei au devenit părinți pentru prima dată pe 15 august 2012; fiica lor cea mare se numește Maria. Iar pe 21 iulie 2014, cei doi soți s-au cununat religios. Mezina familiei, Rosa Alexandra, a venit pe lume în ziua de Florii, pe 5 aprilie 2015. Până să fie cu Raluca, artistul a fost căsătorit, din 2006 până în 2011, cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat cu scandal.

Adauga un comentariu