Local

Cătălin Moroșanu l-a vizitat din nou pe Sergiu, „tăticul călăreț”! Visul tânărului, la un pas de a deveni realitate! Casa visurilor lui e aproape! – Video

Publicat: 29 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Cătălin Moroșanu și echipa BZI l-au vizitat din nou pe Sergiu, „tăticul călăreț”. Moroșanu l-a anunțat că personal îl va însoți mâine la bancă pentru ca pe numele său să fie deschis un cont.

„Vreau să merg cu Sergiu să deschidemn cont pe numele lui, direct, fără asociații, fără intermediari. Contul va fi deschis pe numele lui, atât. Eu voi avea grijă ca din banii strânși Sergiu să cumpere o casă, să se mute cu familia lui”, a spus Moroșanu.

Astfel, luni dimineața Sergiu va ajunge la bancă și va deschide un cont. Acolo cei care vor să-i întindă o mână de ajutor o vor putea face și toți vor contribui pentru ca visul „tăticului călăreț” să devină realitate. Mai multe persoane au ajuns la Sergiu și i-au dus pachete. Mai mult decât atât, pe adresa Redacției BZI deja au fost trimise pachete din diferite colțuri ale țării. Când acestea vor fi livrate de către firmele de curierat, reporterii BZI vor merge la Sergiu și i le vor duce. De precizat este faptul că toate pachetele care ajung la sediul BZI vor fi fotografiate, iar mai apoi când Sergiu le va primi, vor fi realizate fotografii noi, totul pentru ca persoanele care au ales să trimită cadouri pentru familie să vadă că au ajuns la aceasta.

Adauga un comentariu