Actualitate

Cătălin Rădulescu, atac dur la adresa PSD: ”Mă bucur că m-am separat de aceşti indivizi de proastă calitate”

Publicat: 02 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cătălin Rădulescu atac dur la adresa PSD Mă bucur că m-am separat de aceşti indivizi de proastă calitate
Cătălin Rădulescu, atac dur la adresa PSD: ”Mă bucur că m-am separat de aceşti indivizi de proastă calitate”

Cătălin Rădulescu, atac dur la adresa PSD: ”Mă bucur că m-am separat de aceşti indivizi de proastă calitate”. Din cauza faptului că deputatul Cătălin Rădulescu a fost exclus din PSD, acesta a răbufnit și a criticat dur oamenii din partidul în care a activat.

„În cei opt ani de când sunt parlamentar am participat la toate acţiunile PSD-ului în prima linie. Mi-am respectat mereu partidul. Dar nu pot respecta corupţii, informatorii Securităţii, analfabeţii şi agramaţii din PSD. Fapt pentru care am ales tot timpul să fac parte dintr-o echipă de oameni intelectuali, care reprezintă partidul şi pe care electoratul PSD îi respectă”, spune Cătălin Rădulescu, citat de Adevărul.

„Mă bucur că m-au exclus, deşi au făcut-o ilegal şi nestatutar. Mă bucur că m-am separat de aceşti indivizi de proastă calitate. Pe termen scurt şi mediu, PSD va pierde mult. Pe termen mediu, PSD va fi o catastrofă pentru că în momentul în care vor pierde alegerile locale şi parlamentare, vor rămâne în opoziţie patru ani. Fapt pentru care cel puţin jumătate dintre primarii PSD vor pleca din partid”.

Cătălin Rădulescu, atac dur la adresa PSD: ”Mă bucur că m-am separat de aceşti indivizi de proastă calitate”

Cătălin Rădulescu arată că după ce a fost dat afară din PSD, marți, 1 septembrie, a fost contactat  de liderii a trei partide.

„Mi-au propus să ne întâlnim. Mă voi întâlni cu fiecare lider. Deocamdată sunt persoană neafiliată. Voi aştepta până pe 27 septembrie, când conducerea asta a PSD va fi dezastru total. Sper să vină altă conducere de care să mă afiliez”, a declarat Rădulescu.

Cătălin Rădulescu, exclus din PSD pe nedrept: „O să le fac plângere penală”

Unul dintre cei 5 parlamentari PSD care a absentat de la votul moțiunii, deputatul Cătălin Rădulescu, a motivat că nu a putut ajunge din cauza unor probleme medicale. Marți, acesta a anunțat că vrea să dea în judecată conducerea partidului, fiindcă nu este just să fie exclus în acest fel.

„Am vorbit cu avocații și ignorarea actelor medicale este infracțiune. Indivizilor care conduc acest partid o să le fac plângere penală.

Câteva zile am scuipat sânge. Fac tratament cu antibiotice. Am o infecție pulmonară care mă obligă să fac 10 zile tratament. Am ieșit și cu tahicardie”, a spus Cătălin Rădulescu.

Care este motivul pentru care Carmen Dan a absentat la votul pentru moțiunea de cenzură?

Carmen Dan a reacționat la declarația dată de președintele PSD Marcel Ciolacu, referitoare la membrii care au lipsit la votul pentru moțiunea de cenzură.

Marcel Ciolacu a declarat că mâine are în plan să propună excluderea tuturor membrilor care nu au fost prezenți la vot, incluzând-o și pe Carmen Dan, fostul ministru de Interne.

„Nu vreau să citesc mesajele publice în nota aceasta, mi-e greu să cred că pot fi acuzată de trădare. A fost povestea aceea cu butonul de la care se acțonează, vă asigur că povestea cu butonul nu se aplică în ceea ce mă privește. Sunt într-o situație în care nu doresc nimănui să fie și într-o astfel de situație nu am altă conduită decât aceea de a respecta prevederile legale”, a declarat Carmen Dan.

Adauga un comentariu