Cancan ultimă oră

Cătălin Rizea, declarații în premieră despre boala de care suferă Adda: „Îi voi sta alături, ca de fiecare dată”

Publicat: 18 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cătălin Rizea declarații în premieră despre boala de care suferă Adda Îi voi sta alături ca de fiecare dată
Adda a aflat că suferă de Borelioza si Bartonella, fiind două boli transmise de căpușe sau alte insecte, cum ar fi tânțarii sau căpușele ori dacă ești mușcat de alte animale care au asta în sânge

După un an jumate de chin, Adda a aflat că suferă de Borelioza si Bartonella, fiind două boli transmise de căpușe sau alte insecte, cum ar fi tânțarii sau căpușele ori dacă ești mușcat de alte animale care au asta în sânge. Pentru că a fost depistată destul de târziu, afecțiunea i-a ajuns artistei în creier, motiv pentru care procesul de vindecare va fi unul şi mai dificil pentru vedetă.

Cătălin Rizea, despre problemele de sănătate cu care se confruntă Adda

În cadrul unui interviu oferit recent pentru impact.ro, Cătălin Rizea, soțul Addei, a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă partenera sa de viață. Bărbatul susține că atât el, cât și soția sa rămân optimiști.

„Boala Addei se află încă într-un stadiu incipient. Iată un motiv pentru a rămâne optimiști, și Adda, și eu, și ceilalți membri ai familiei noastre. Facem față de un an și ceva. Vom face și pe mai departe, fără nicio îndoială. Iar eu, soțul ei, îi voi sta alături, ca de fiecare dată! Ce vă așteptați să vă spun?! Adda a spus ce avea de spus. Iar dacă a postat pe paginile sale de socializare mesaje legate de situația cu care se luptă nu a făcut-o în niciun caz pentru a-și spori notorietatea, cum poate mai crede unul sau altul, ci pentru a atrage atenția asupra unei situații cu care se mai pot confrunta și alți semeni de-ai noștri!”, a spus Cătălin Rizea.

Adda a anunțat că se va retrage din spațiul public

Pentru că tratamentul este unul destul de greu, Adda le-a transmis fanilor, cu părere de rău, că va trebui să se retragă o vreme din spațiul public, să renunțe la aparițiile în emisiuni și concerte.

„La începerea tratamentului, ma voi retrage o perioada din spațiul public – emisiuni și apariții, pentru că prima tură e cea mai grea. Voi ramane aici, pe online și vă voi ține la curent când pot și cât pot. Vă voi lăsa și albumul. Se va lansa chiar de ziua mea, pe 3 martie. Plănuiam o lansare aniversară cu concert. Mai ales ca voi împlini 30 de ani. La jumatatea lui Martie va veni și noul single.

I-am pus numele “Gogutz” la rahatu’ ce e acum în mine. Și promit să-i dau în cap. Să-l nenorocesc pânî îi sar fulgii. În timp ce o parte din doctorii “specialiști” ai României vor pune mâna pe carte! Nu voi face scandal din asta. Faptul e consumat. Eu sper doar să nu mai trimita pacienții pe piste greșite și să se trezească la realitate! Poate exemplul meu va ajuta la INFORMARE, PREVENȚIE ȘI TRATARE LA TIMP! Pentru că, DA, aceste două “minunății” te pot ucide sau te pot nenoroci pe viață!!! Dacă nu sunt depistate la timp. I se poate întâmpla oricui” a scris Adda.


Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros

Adauga un comentariu