Actualitate

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit cum și-a cucerit iubita: „Totul începe cu o sticlă cu vin”

Publicat: 23 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cătălin Scărlătescu a dezvăluit cum și-a cucerit iubita Totul începe cu o sticlă cu vin
Cătălin Scărlătescu a dezvăluit că are o relație specială cu iubita sa, actrița Doina Teodoru

În urmă cu ceva timp, Cătălin Scărlătescu a dezvăluit într-o emisiune TV cum și-a cucerit iubita, pe actrița Doina Teodoru. Cei doi sunt împreună de aproape doi ani iar relația lor este tot mai puternică pe zi ce trece. Mai mult, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au făcut o redutabilă echipă la show-ul America Express.

Îndrăgitul chef Cătălin Scărlătescu și actrița Doina Teodoru și-au confirmat relația în 2021, iar în prezent formnează un cuplu tot mai puternic. La acea vreme, lumea nu prea le dădea șanse să rămână mult timp împreună, datorită diferenței de vârstă dintre ei. Și totuși, timpul a dovedit contrariul.

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit cum și-a cucerit iubita

Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, are frumoasa vârstă de 33 de ani, fiind născută pe data de 15 noiembrie, și este din Galați. Aceasta este de profesie actriță și a devenit cunoscută odată cu participarea sa în cadrul unui show televizat de umor, pe care l-a și câștigat, în 2017.

Chef Scărlătescu, care este cu 17 ani mai mare decât frumoasa actriță, a vorbit într-o emisiune televizată despre partenera sa. Cei doi au fost invitați în emisiunea „Prețul cel bun”, de la Antena 1, moderată de Liviu Vârciu.

Cătălin Scărlătescu a recunoscut în 2021 că are o relație cu câștigătoarea sezonului al treilea iUmor, actrița Doina Teodoru. Cu toate acestea, multă vreme, cei doi au fost destul de discreți, ferindu-se de ochii publicului. Anul trecut, în emisiunea de la Antena 1, Cătălin și Doina au stat la pupitrul concurenților, alături de Adriana Trandafir și fiica sa, Maria Speranța.

La un moment dat, Liviu Vârciu l-a luat la întrebări pe Scărlătescu cu privire la iubita lui, care îi privea de pe scaunul concurenților. Astfel, îndrăgitul chef s-a destăinuit cu privire la relația lor și a dat mai multe detalii care au făcut deliciul publicului.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au o relație specială

„Liviu Vârciu: Cum te-ai hotărât să te cumințești?
Cătălin Scărlătescu: O voce! O voce și o floare! Uite, ceva de genul: Treci acasă!
L.V.: Erai singurul bărbat pe care-l invidiam! M-am oprit eu, s-a oprit Andrei (n.r. – Ștefănescu, din trupa Alb Negru), s-a oprit Pepe, s-a oprit Fodor, toți bărbați frumoși! Te felicit pentru treaba asta!
C.S.: La 25 de ani m-am oprit!”

Apoi a fost întrebat de gazda emisiunii dacă gătește acasă.

„Da, gătesc. Totul începe cu o sticlă de vin și pe urmă începem și gătesc. Eu fac cina, ea micul dejun”, a mai precizat îndrăgitul chef.

Totodată, simpaticul chef a dezvăluit că are o relație deosebită cu iubita lui.

„Este o relație foarte specială și frumoasă… Și așa vreau să rămână”, a mai declarat Cătălin Scărlătescu.

Adauga un comentariu