Cancan ultimă oră

Cătălin Scărlătescu, despre plecarea în America Express. Face echipă cu noua iubită

Publicat: 20 mai 2022
Cătălin Scărlătescu a scris pe pagina personală de Facebook că este încântat de experiența faptului că va participa la America Express anul acesta

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, iubita lui, formează unul dintre cupluri care vor participa anul acesta la show-ul „America Express”, difuzat pe Antena 1. Cheful a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook, asta după ce s-a aflat că va fi unul dintre participanți. Iată ce a scris juratul de la Chefi la cuțite!

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, iubita lui, vor fi printre fericiții concurenți care vor pleca în aventura America Express de anul acesta. Iată care este părerea juratului de la Chef la cuțite despre experiența concursului!

Cătălin Scărlătescu, primele declarații despre America Express

Cătălin Scărlătescu a scris pe pagina personală de Facebook că este încântat de experiența faptului că va participa la America Express anul acesta. El susține că acest lucru are loc pentru fiecare doar o dată în viață.

„De când l-am văzut pe @chef.sorinbontea.official în costum de flamingo, mi-am dat seama că experiența @asiaexpressromania se întâmplă o singură dată în viață!
Îmi place show-ul ăsta mult de tot! În Asia am fost de multe ori, am văzut-o aproape pe toată, dar vreau să descopăr America din postura asta. @doina.teodoru spune despre noi că ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troller. Să vedem ce-o să iasă din combinația asta!”, a scris Ctălin Scărlătescu pe o rețea de socializare.

Juratul de la Chefi la cuțite spune că a mai vizitat Asia de-a lungul timpului, dar nu în postura de participant al unei competiții. Acesta a anunțat că va participa alături de actrița Doina Teodoru, iubita sa.

Chef Cătălin Scărlătescu, despre relația pe care o are cu actrița Doina Teodoru

Chef Cătălin Scărlătescu, a făcut publice noi informații despre relația pe care o are cu actrița Doina Teodoru. Acesta a spus că a foat curerit foarte ușor de actriță.

 „Nu i-a luat prea mult să mă cucerească, m-a luat pe sus așa. S-a întâmplat pur și simplu, ne-am văzut… A trecut ceva timp de atunci, a trecut un an și ceva. Eu tot timpul am fost iubit, tot timpul am fost fericit, rare sunt momentele când sunt supărat. Mi-a dat Dumnezeu de toate, mi-a dat bucătărie, mi-a dat o meserie spectaculoasă, după ce am muncit de mi-a venit rău, mi-a dat și poezia cu televiziunea unde e și mai frumos”, a declarat Cătălin Scărlătescu la Antena Stars, potrivit Spynews.
Adauga un comentariu