Actualitate

Cătălina Ponor, însărcinată în luna a șaptea. Gimnasta urmează să aducă pe lume un băiețel

Publicat: 06 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cătălina Ponor însărcinată în luna a șaptea. Gimnasta urmează să aducă pe lume un băiețel
Fosta mare gimnastă Cătălina Ponor urmează să aducă pe lume un băiețel la sfârșitul lunii noiembrie

Cătălina Ponor și soțul acesteia, actorul Bogdan Jianu, urmează să devină părinți, gimnasta fiind însărcinată în luna a șaptea. Cei doi au dat marea veste în urmă cu câteva săptămâni, în ziua în care Cătălina Ponor împlinea 35 de ani. Totodată, Cătălina Ponor a dezvăluit că va aduce pe lume un băiețel, nașterea urmând a avea loc în noiembrie.

La sfârșitul acestei toamne, Cătălina Ponor și soțul acesteia, actorul Bogdan Jianu, vor deveni părinți pentru prima dată. Marea gimnastă a României a făcut anunțul în urmă cu câteva săptămâni, chiar de ziua ei, la împlinirea vârstei de 35 de ani.

Cătălina Ponor, însărcinată în luna a șaptea

Cătălina Ponor urmează să devină mămică pentru prima dată. Potrivit unor surse apropiate ale acesteia, gimnasta tocmai a intrat în luna a șaptea de sarcină și urmează să aducă pe lume un băiețel. Cătălina trăiește o poveste de dragoste de mai bine de trei ani cu actorul Bogdan Jianu, iar în luna iunie a acestui an s-au căsătorit civil. Anunțul sarcinii a fost făcut chiar de ziua Cătălinei, pe contul ei de Instagram, când fosta campioană olimpică a împlinit 35 de ani.

„Mulțumesc din suflet tuturor, pentru urări! M-am simțit răsfățată… Sunteți minunați. A fost o zi specială. De fapt, am început anul cu evenimente frumoase în viața mea, împreună cu Bogdan, iar acum am primit cel mai frumos și prețios cadou. Va fi cea mai strălucitoare medalie, a mea… A noastră!”.

Mariana Biting, fosta antrenoare a gimnastei, a declarat că se bucură pentru aceasta, iar în ceea ce-l privește pe copil, ea consideră că cel mai important este să fie sănătos.

Cei doi aleg să fie discreți când vine vorba de sarcina Cătălinei. Soțul acesteia, Bogdan Jianu, spune că nu dorește să își facă familia subiect pentru presă.

„Suntem foarte bine așa. Este un eveniment frumos de păstrat în familie”, a precizat Bogdan Jianu.

Cuplul a aflat că vor avea un copil în luna martie, micuțul urmând a veni pe lume spre finalul lunii noiembrie. Însă, actorul a refuzat să comenteze sau să confirme faptul că vor avea un băiat.

Ce diferență de vârstă este între Cătălina Ponor și Bogdan Jianu

Gimnasta și actorul se cunosc de peste 14 ani, însă au o relație de trei ani. Faptul că formează un cuplu a fost făcut public abia după ce actorul a divorțat, vara trecută, de cântăreața Julia Chelaru, după 10 ani de căsnicie. Bogdan Jianu a cerut-o de soție pe gimnastă abia la sfârșitul anului trecut, chiar dacă își doreau să se căsătorească de mult, lucru care nu a fost posibil din cauza pandemiei.

Între cei doi este o diferență de 18 ani, dar acest lucru nu este o piedică pentru a avea o relație plină de iubire. Potrivit apropiaților, actorul este alături de soția sa atât în momentele fericite, cât și în cele mai puțin fericite, încurajând-o de fiecare dată.

În altă ordine de idei, Bogdan Jianu și Cătălina Ponor au primit oferta de a participa la Survivor, dar au refuzat, deoarece în acest moment alte lucruri sunt prioritare în viața lor.

Adauga un comentariu