Cancan ultimă oră

Câte operații estetice are Loredana Chivu? Fosta asistentă TV și-a făcut prima intervenție la 17 ani

Publicat: 14 apr. 2021

Loredana Chivu este una dintre cele mai cunoscute ”fete de oraș” din România. Frumoasa blondină a devenit cunoscută ca și asistentă TV la emisiunea prezentată de Dan Capatos, unde s-a luptat pentru acest post cu Adelina Pestrițu. De-a lungul timpului vedeta s-a transformat total, mai ales că s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni de mai multe ori.

Pe lângă job-ul din televiziune, Loredana Chivu a fost animatoare în diverse cluburi și a dansat în mai multe videoclipuri de manele. Este cunoscut faptul că tânăra este una dintre preferatele cântăreților și a lăutarilor.

Prima operație estetică, la 17 ani

Loredana Chivu a mărturisit în cadrul unui interviu faptul că avea doar 16-17 ani când a decis să își pună silicoane. Pentru că era necesar să împlinească 18 ani pentru ca această intervenție să aibă loc, blondina s-a operat pentru prima dată pe semnătura părinților săi.

”Arătam altfel (n.r.- la vârsta de 16 ani), trăsăturile sunt aceleași, dar consider că am evoluat în bine. Aveam nevoie de silicoane, buze, pentru că nu voiam să mă dau cu gloss întruna. Arată mai bine așa. Toate femeile fac schimbări dacă simt. Am trei intervenții la sâni, primele silicoane au fost un eșec total. Am trecut de la minus 1 la cupa C sau D, la capitolul ăsta stau bine. La buze am injecții, ale mele sunt permanente, nu trebuie să le refacperiodic”, declara Loredana Chivu într-un interviu mai vechi.

Câte operații are Loredana Chivu

Loredana Chivu a recunoscut faptul că și-a pus implanturi mamare de patru ori și și-a operat nasul. Pe lângă aceste operații estetice, fosta asistentă a lui Dan Capatos a recunoscut că și-a făcut mai multe injectări, iar anul trecut și-a mărit și posteriorul.

”Am o rinopastie, pentru că am fost obligată, am fost lovită când eram mică, nu putea să respir cu nara stângă. Am umblat şi la forma nasului. Am la sâni câteva operaţii pentru că am avut o problemă. (…). Am vorbit la tine în emisiune despre problema la sâni. În rest, am injectări” , a mărturisit Loredana Chivu cu ceva timp în urmă.

„Este greu să fii eu. Nu toată lumea mă place şi nu mă înţeleg chiar toţi. Povestea cu lumea mă afectează mai puţin. Există un stil ”Loredana Chivu”. Eu consider că sunt o influenţă bună. Aş vrea să fie toate femeile ca mine. Nu mi-a fost niciodată ruşine să recunosc că am vândut cartofi în piaţă. Nu am multe operaţii, chiar dacă este greu de crezut. Am buze pe care le pun o dată pe an. (…) Am primit inelul fără cerere. Mihai este un bărbat blând şi educat. După naştere o să mă mai operez. Acum vreau doar să mă întreţin”, a spus Loredana Chivu la Antena Stars.

Adauga un comentariu