Cultural

Câți ani are Adela Popescu? Frumoasa actriță se menține în formă după cele trei nașteri

Publicat: 08 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Câți ani are Adela Popescu Frumoasa actriță se menține în formă după cele trei nașteri
La vârsta de 35 de ani, Adela Popescu se mândrește cu un fizic de invidiat și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene.

Multă lume se întreabă câți ani are Adela Popescu și cum reușește să arate atât de bine după ce a adus pe lume trei copii. Vedeta arată spectaculos și nu ezită să pozeze sexy ori de câte ori are ocazia. Frumoasa actriță se menține în formă după cele trei nașteri și atrage privirile tuturor de fiecare dată când se afișează în spațiul public.

Adela Popescu a ajuns la vârsta marilor împliniri

Celebra actriță Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta are o carieră de succes în actorie și televiziune, iar în viața privată este mai fericită ca oricând alături de soțul ei, Radu Vâlcan. La vârsta de 35 de ani, aceasta se declară o femeie împlinită, iar de când a devenit mamă viața i s-a schimbat complet.

Artista se dedică familiei sale superbe și reușește de minune să îmbine profesia cu planul personal. Adela Popescu recunoaște că viața cu trei copii nu este ușoară, însă are parte de susținerea și ajutorul partenerului ei de viață.

,,Am învățat să ne cunoaștem atât de bine, încât nu mai este nevoie să spunem unele lucruri. Ne acceptăm și cu bune, și cu rele. Și mergem împreună mai departe. Nu este ușor nici măcar că avem meserii care ne cer să plecăm de acasă, în cazul lui Radu, chiar pe un alt continent, sau că suntem mereu expuși. Dar totul face parte din farmecul vieții.”, a declarat aceasta.

Adela Popescu se bucură din plin de viața de familie și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Aceasta este extrem de activă și pe rețelele de socializare unde postează fotografii în ipostaze sexy, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară. O prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton este și Diana Matei. Artista nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Cântăreața are succes în muzică și atrage privirile tuturor când apare în public.

Cum reușește să arate atât de bine celebra actriță

Adela Popescu se află într-o formă fizică de invidiat și se mândrește cu o siluetă fără cusur. Aceasta arată spectaculos și nu se abate de la câteva reguli pentru a se menține în formă.

,,Mi-am dat seama că lucrurile care m-au ajutat mereu au fost buna dispoziție și stilul relaxat de a comunica și relaționa. Dacă am un cadru în care să alimentez aceste două lucruri, simt că pot să arăt și bine, să fiu și haioasă. Radu a adus în viața mea și echilibrul din punct de vedere alimentar. El mănâncă destul de bine, în sensul în care respectă regulile de nutriție. În casa noastră se mănâncă pește la cuptor, avocado, multe salate. Chiar dacă la emisiune mai scap uneori, acasă mâncăm echilibrat și i se datorează lui.

M-am gândit că îmi e greu să țin diete foarte clare și atunci m-am întrebat ce mi-ar plăcea să mănânc. Așa că în prima parte a zilei mănânc fructe, la prânz mănânc orice, pot mânca și paste sau grătar cu salate, iar seara încerc să îmi fac o salată, preferata mea fiind de ton.”, a mărturisit vedeta.

La vârsta de 35 de ani, Adela Popescu se mândrește cu un fizic de invidiat și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Actrița are o carieră de succes, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de soțul ei.

Adauga un comentariu