Cancan

Câți ani are Cleopatra Stratan? Cântăreața a aniversat doi ani de relație alături de Edward Sanda

Publicat: 01 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Câți ani are Cleopatra Stratan Cântăreața a aniversat doi ani de relație alături de Edward Sanda
Întrebarea "câți ani are Cleopatra Stratan" a stat pe buzele multor persoane

Mulți internauți s-au întrebat câți are Cleopatra Stratan. Vedeta în vârstă de 19 ani, a devenit celebră de la 3 ani. Aceasta a intrat chiar și în Cartea Recordurilor cu 6 titluri. Cu toate că pentru o perioadă de timp a dispărut din lumina reflectoarelor, artista s-a întors cu o schimbare de look impresionantă.

Cântăreața este căsătorită cu Edward Sanda din vara anului trecut. Cei doi se iubesc foarte mult și sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. De asemenea, și Flick are o relație foarte frumoasă alături de frumoasa sa soție. De curând, bărbatul a devenit tată. 

Câți ani are Cleopatra Stratan?

Cleopatra Stratan, în vârstă de 19 ani este din Republica Moldova și s-a născut pe data de 6 octombrie 2002. Tânăra a devenit celebră la vârsta de 3 ani după ce a lansat melodia „Ghiță”. Ulterior, a susținut și un concert de 2 ore, unde s-au vândut toate biletele. Cu toate că majoritatea copiilor sunt preocupați să se joace și au alte activități, Cleopatra a intrat în Cartea Recordurilor cu 6 titluri, precum „Cel mai tânăr cântăreț de succes”, „Cel mai tânăr interpret care a susținut un concert live de 2 ore în fața unui public numeros”, „Cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV”, „Cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes”, „Cel mai tânăr interpret care a avut un hit No 1 într-o țară la nivel național” și „Cel mai bine plătit artist care a primit 10.000€ pentru o singura piesa”. În 2008, artista a lansat și propria păpușă ce a făcut furori în rândul celor mici. 

Pentru o perioadă mai mare de timp, aceasta a dispărut din lumina reflectoarelor, însă în 2018 a revenit cu melodia „Te las cu inima”. Deși multă lume era obișnuită cu imaginea sa de copil, în videoclip, Cleopatra a adoptat o înfățișare sexy. Vedeta a uimit showbiz-ul românesc cu apariția sa, fiind surprins de noul său look. Ulterior, în 2020 a lansat piesa „La ușa mea”, unde a purtat un decolteu adânc în videoclip.

„Este un rol pe care l-am jucat: atitudinea, vestimentația, gesturile – toate acestea nu au nicio tangență cu ceea ce sunt eu în viața de zi cu zi. Deja am primit multe feedback-uri pozitive și m-am bucurat să văd că lumea apreciază această piesă. Abia așteptam să o lansez”, a precizat Cleopatra Stratan.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au aniversat doi ani de relație

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai frumoase cupluri. Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2021, pe când artista avea 18 ani. Evenimentul a fost ținut secret, anunțându-l cu doar câteva zile înainte. Cuplul a lansat melodia „Cel puțin o veșnicie” prin care a anunțat data nunții. Anul acesta, au împlinit doi ani de relație, iar cântăreața i-a transmis un mesaj aniversar. 

„Azi împlinim 2 ani din ziua în care suntem împreună! @edwardsandaofficial , ești și vei fi toată viața sufletul meu pereche, omul alături de care vreau să mă trezesc în fiecare dimineață, iar iubirea ta este definiția fericirii mele! Te iubesc!”, a scris artista pe pagina de socializare. 

Cântăreața și-a cunoscut soțul la vârsta de 15 ani. Aceasta a mărturisit că  fost dragoste la prima vedere. Mai mult de atât, se pate că vedeta a crezut că Edward era într-o relație cu Ioana Ignat. 

„M-am îndrăgostit pe loc. A fost dragoste la prima vedere. Aveam 15 ani, eram mică, eram cu tata… Eu credeam că Ioana și Edward sunt împreună. El, frumos, ea, frumoasă…”, a declarat artista.

Întrebarea „câți ani are Cleopatra Stratan” a stat pe buzele multor persoane. Chiar dacă are doar 19 ani, aceasta trăiește o poveste de dragoste alături de soțul său, căsătorindu-se imediat cum a devenit majoră. Un alt cuplu îndrăgit este și cel format din Georgiana Lobonț în vârstă de 28 ani și Rareș Ciciovan.

Adauga un comentariu