Cancan

De la ce vârsta a început să cânte la nunți Georgiana Lobonț? Soțul său a investit o sumă uriașă în cariera artistei

Publicat: 27 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De la ce vârsta a început să cânte la nunți Georgiana Lobonț Soțul său a investit o sumă uriașă în cariera artistei
Georgiana Lobonț a urcat pentru prima dată pe scenă la vârsta de patru ani

Georgiana Lobonț a început să cânte de la o vârstă fragedă. Frumoasa șatenă a urcat pentru prima dată pe scenă la 4 ani, iar la nunți a început să meargă de la 12 ani. Artista este căsătorită cu Rareș Ciciovan și au împreună doi copii, un băiat și o fetiță.

Cântăreața a fost susținută extrem de mult de soțul său. Bărbatul a avut încredere în talentul ei și a investit în cariera soției sale contravaloarea unui apartament. O altă interpretă de muzică populară cu o biografie de succes ce nu apare pe Wikipedia este și Paula Hriscu.

De la ce vârsta a început să cânte la nunți Georgiana Lobonț?

Georgiana Lobonț este o cunoscută cântăreață din județul Cluj. În vârstă de 28 ani, artista a fost preocupată de mică de muzică. Aceasta a început să cânte de la patru ani, când a concurat la concursul „Tip Top Mini Top” și a obținut medalia de argint. Tânără mărturisit că în momentul respectiv, când a urcat pe scenă și a cântat alături de o orchestră adevărată, s-a îndrăgostit de viața de artist. Mai mult de atât, frumoasa șatenă a mărturisit că talentul l-a moștenit din familie. Ambii săi părinți au voce frumoasă, tatăl său fiind dansator la „Ciocârlia”. Georgiana Maria Lobonț, pe numele său complet a absolvit „Școala Populară de Artă” și Facultatea de Drept, ambele din Cluj. În 2005, a fost lansarea sa oficială prin intermediul emisiunii „Tezaur Folcloric”, iar cinci ani mai târziu a debutat cu primul său album de muzică populară „Mi-o spus frunza fagului”. 

Printr-un story pe contul său de Instagram, artista a precizat că a început să cânte la nunți de la vârsta de 12 ani. Cântăreața a postat câteva imagini cu machiajul pe care și l-a făcut la o nuntă și a fost întrebată dacă a urmat un anumit curs de make-up. Aceasta a precizat că a învățat să se aranjeze singură din cauza faptului că a fost nevoită să cânte de la o vârstă fragedă la petreceri. 

„Nu am făcut niciun curs. Pentru că am început să cânt de mică, a trebuit să învăț să mă fac frumoasă singură, pentru că pe vremea aceea nu se știa de make-up artiști. Am început să cânt la nunți de la 12 ani…de când mergeam cu ansamblul și cântam câte 3-4 melodii populare din repertoriul meu. Pe urmă am început să-mi fac colajele mele cu negative și să merg pe programe de câte 45 de minute. După ce am împlinit 15 ani am mers la nunți cu formația și în toți acești ani am căpătat experiență. La început eram neîndemânatică, dar m-au învățat dansatoarele din ansamblurile folclorice sau furam pur si simplu cu privirea multe tehnici..”, a scris Georgiana Lobonț pe Instagram.

Rareș Ciciovan s-a dedicat trup și suflet pentru cariera soției sale

Rareș Ciciovan este partenerul de viață al artistei. Bărbatul este de profesie medic stomatolog și are 31 ani. Acesta nu a avut tangențe cu showbiz-ul românesc, însă și-a ghidat soția în cariera muzicală, devenind managerul ei. Mai mult de atât, vedeta a precizat că tatăl copiilor săi s-a implicat trup și suflet și și-a sacrificat  propria carieră în stomatologie. Georgiana Lobonț a declarat într-un interviu că după nuntă, cei doi au decis să cumpere un apartament și să-l dea în chirie. 

Ulterior, soțul acesteia a insistat să vândă imobilul și să investească banii în cariera artistei. Cuplul și-a asumat un risc foarte mare deoarece locuința a fost estimată la valoarea de 41.000 de euro. În cazul în care vedeta nu reușea să se lanseze cu adevărat în muzică, pierderea era extrem de mare. 

„Noi toți banii aceea i-am băgat în mine. Adică dacă se întâmpla ceva să ne despărțim… el a riscat, a băgat toți banii de la nuntă în mine. 41.000 de euro a costat apartamentul. Pe toți i-am băgat în promovare, am făcut cinci albume, i-am băgat în Facebook, în Youtube, în ținute, videoclipuri. Noi nu aveam o situație financiară, care să ne permită să ne susținem pe drumul cântecului. Lui i-a venit această idee și a zis că își asumă, că puteam să nu ne înțelegem, eram după cinci luni de căsătorie. Acum suntem pe plus, suntem mulțumiți. Deci lui îi mulțumesc din toată inima”, a declarat vedeta.

Mai mult de atât, Georgiana Lobonț în vârstă de 28 ani, a ținut totul secret. Părinții celor doi nu au știut că au pus la vânzare apartamentul. Rareș a făcut mari eforturi pentru a-și susține soția, iar la momentul de față se poate lăuda cu faptul că este una dintre cele mai cerute artiste la evenimente. O altă cântăreață ce a fost susținută de către partenerul său este Claudia Puican ce își ține vârsta ascunsă. 

Adauga un comentariu