Cancan

Câți ani are Maria Dragomiroiu? Dezvăluirile șocante pe care le-a făcut cântăreața

Publicat: 07 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Câți ani are Maria Dragomiroiu Dezvăluirile șocante pe care le-a făcut cântăreața
Întrebarea "câți ani are Maria Dragomiroiu" a stat pe buzele multor persoane

Mulți internauți s-au întrebat „câți ani are Maria Dragomiroiu”. Artista în vârstă de 67 ani, a început să muncească de mică și a încercat să-și ajute părinții. Aceasta a învățat toate muncile de la țară de la tatăl său. Primul soț pe care l-a avut a fost unul toxic, însă nu l-a putut părăsi pentru că a crescut cu mentalitatea că este greșit să divorțezi.

Interpreta de muzică populară a fost bună prietenă cu Mădălina Manole. Cele două erau ca două surori. Mai mult de atât, se pare că regretata artistă a fost mereu exigentă cu ea și avea stări depresive. 

Câți ani are Maria Dragomiroiu?

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai celebre interprete de muzică populară. Aceasta a început să cânte la nunți de la o vârstă fragedă pentru a-și ajuta părinții. Cântăreața a dorit să-și depășească condiția, să plece de la țară și să scape de sărăcie. Mai mult de atât, artista a muncit de la 12 ani. Vedeta vindea în piață țuică și așa a devenit o mare negustoreasă, cunoscută de către cei ce lucrau la fabrică. Maria Dragomiroiu a povestit că știe să facă orice fel de muncă de la țară deoarece a învățat de la tatăl său. 

„Știu și acum să fac. Știu orice muncă de la țară, nu mor de foame, tatăl meu m-a învățat. Tata avea un cazan extraordinar de bun, țuica lui era parfumată. Eu am devenit o mare negustoreasă”, a declarat Maria Dragomiroiu. 

Ajunsă la vârsta de 67 ani, aceasta a povestit că a suferit mult din cauza primului soț. L-a cunoscut pe când avea 20 ani, apoi s-au căsătorit și au avut 2 copii. Bărbatul a fost agresiv, a agresat-o fizic și a înșelat-o. Mai mult de atât, artista s-a temut și pentru viața sa. Fiind crescută cu mentalitatea că este rușine să divorțezi, aceasta nu l-a putut părăsi atât de ușor. 

„Mama mi-a zis să fiu cuminte, am fost crescută cu mentalitatea că e rușine să divorțezi, crescută la țară fiind. O femeie e obișnuită să îndure. Dar, trecând prin viață, zic așa: la prima palmă, dragi femei, gata, lăsați-l!”, a precizat interpreta.

Dezvăluirile șocante pe care le-a făcut cântăreața în legătură cu Mădălina Manole

Mădălina Manole s-a stins din viață în urmă cu 12 ani. Cântăreața era foarte apropiată de Maria Dragomiroiu, cele două se înțelegeau de minune și erau ca două surori. Fiind atât de apropiate, regretata artistă i-ar fi mărturisit că s-ar putea să moară de tânără. Mai mult de atât, se pare că Mădălina Manole era depresivă și foarte exigentă cu ea. 

„Ea a fost o fire depresivă, se știa că era foarte exigentă cu ea, își iubea enorm familia, dar sunt convinsă că ceva a canalizat-o spre acest destin. Ea simțea ceva, ea spunea că asupra familiei ei apasă un blestem și că s-ar putea să moară tânără și nimeni nu a fost lângă ea”, a precizat Maria Dragomiroiu. 

Deși erau foarte apropiate și își spuneau orice, se pare că Mădălina Manole nu i-a spus cântăreței că urmează să se căsătorească. Aceasta a simțit că este ceva în neregulă și regretă că nu a putut face nimic pentru ea. 

„Cu o zi înainte de nunta ei a plecat a plecat de la noi din casă la Botoșani și nu mi-a spus că este nunta ei, deci ceva era în neregulă. Dacă aș fi știut prin ce trece ea, prin stările alea, atunci aș fi acționat categoric.”,a povestit vedeta.

Întrebarea „câți ani are Maria Dragomiroiu” a stat pe buzele multor persoane. Îndrăgita interpretă de muzică populară a muncit din greu de la o vârstă fragedă pentru a fi una dintre cele mai cunoscute cântărețe. Cea mai mare dorința a sa a fost să-și depășească condiția.

Adauga un comentariu