Cancan ultimă oră

Câți bani a primit Andra după ce a cântat Imnul Național la meciul România-Elveția

Publicat: 22 nov. 2023
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Câți bani a primit Andra după ce a cântat Imnul Național la meciul România-Elveția
Câți bani a primit Andra după ce a cântat Imnul Național la meciul România-Elveția

Andra a captat atenția întregii țări marți seară, pe Arena Națională, unde a interpretat Imnul Național la meciul dintre România și Elveția.

Andra a cântat marți, pe 21 noiembrie, imnul țării, pe Arena Națională, chiar înainte ca meciul dintre România și Elveția să înceapă, respectând versurile originale ale poetului Andrei Mureșanu, varianta oficială prezentă și pe site-ul Președinției României.

După interpretarea imnului, Andra a fost criticată de fani, unii acuzând-o că ar fi interpretat incorect anumite cuvinte.

Artista nu a ezitat să răspundă, afirmând că a cântat varianta oficială și invitând criticul să verifice imnul pentru a se convinge.

„Am cântat varianta oficială! Te invit să cauți imnul pentru a te convinge! Apoi poți reveni cu scuze, dacă nu e prea mult!”, i-a răspuns Andra celui care a criticat-o.

Andra a fost întrebată despre onorariul primit pentru interpretarea imnului

Tot pe Instagram, Andra a fost întrebată și despre onorariul primit pentru interpretarea imnului, iar artista a clarificat că a participat pro bono pentru astfel de momente speciale, fără să fie vorba de o remunerare financiară.

„Răspund cu cea mai mare plăcere pentru astfel de momente, întotdeauna Pro bono!” , a scris Andra într-un comentariu.

Ea a urmărit apoi meciul alături de soțul său, Cătălin Măruță, și de copiii lor.

România a învins Elveția cu 1-0, marți seara, pe Arena Națională. Tricolorii s-au calificat la EURO 2024 de pe poziția de câștigători ai Grupei I. Golul victoriei a fost marcat de Alibec în minutul 50.

România va fi în urna a doua valorică la tragerile la sorți pentru grupele de la Campionatul European.

Peste 50.000 de români au cântat imnul național înainte de marele duel, România-Elveția. În fața unui public entuziasmat, tricolorii au învins Elveția cu scorul de 1 – 0. Golul lui Alibec a făcut ca România să încheie grupa preliminară, neînvinsă, pe prima poziție, cu 22 de puncte.

Echipa Națională antrenată de Edi Iordănescu s-a calificat la Campionatul European din vara anului următor.

Comentarii
Adauga un comentariu