Cancan ultimă oră

Câţi bani câştigă Adrian Minune la o nuntă. E mult sau puţin?

Publicat: 04 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Câţi bani câştigă Adrian Minune la o nuntă. E mult sau puţin
Adrian Minune este unul dintre cei mai talentaţi artişti din România

Adrian Minune este unul dintre cei mai talentaţi artişti din România. În cadrul unei emisiuni TV, cântăreţul a vorbit despre banii pe care îi câştiga la petrecerile la care cântă. Conform dezvăluirilor, nu oricine are parte de un spectacol live cu Minune.

Adrian Minune și-a descoperit talentul muzical la o vârstă fragedă, iar acum reușește să obțină sume impresionante din meseria sa.

„Am ieșit în fața clasei și am cÂntat o melodie de la Tudor Gheorghe. Am fost aplaudat de toți colegii mei… Deci, la doar șase anișori s-a descoperit că am aptitudini muzicale”, spunea Adrian Minune.

Pentru o nuntă sau un eveniment de acest gen, Adrian Minune ar primi în jur de 5000 de euro.

Denise Rifai l-a întrebat, la Kanal D, pe Adrian Minune când a făcut primul milion de euro.

„Sincer? Niciodată! Eu întotdeauna am cheltuit mai mult decât am câștigat, dar niciodată nu am făcut un milion de euro”, a răspuns Adrian Minune.

„Care este suma cea mai mare cu care ați plecat de la o nuntă?”, l-a mai întrebat Denise Rifai.

„A fost în America, în 2002, 60.000 de dolari”, a răspuns artistul.

Ce avere are Adrian Minune?

Potrivit presei, Minune a avut grijă să investească orice ban primit la diferite petreceri pentru a se asigura că familia să va avea parte de foarte multe proprietăți. Pe lângă faptul că a construit multe case în comună Ștefănești de Jos, de unde provine, manelistul mai deține un cartier de vile, un complex de saloane de evenimente și un restaurant. Nu s-a oprit aici. Manelistul a cumpărat multe terenuri, așa că acum câțiva ani averea lui era estimată la 100 de milioane de euro.

Adauga un comentariu