Sport

Câți bani câștigă Florentin Matei la Apollon Limassol. Anul trecut nu și-a găsit locul la FCSB și Astra

Publicat: 10 ian. 2020

Transferul lui Florentin Matei a fost anunțat miercuri seară, în Cipru, la Apollon Limassol. Când a apărut în fotbal, el a fost considerat una dintre speranțele României. A făcut bani pentru că a jucat în Ucraina, Emiratele Arabe, Croația și în România, la FCSB și Astra, dar la marea performanță încă nu a ajuns. Deși are un campionat și o cupă cu Rijeka.
Florentin Matei va primi 60.000 de euro până la vară și 120.000 de euro sezonul viitor. Se poate spune că mai are timp pentru că nu are nici 27 de ani, dar probabil că nu va mai fi așteptat prea multă vreme. Înțelegerea lui Matei cu Apollon Limassol este pe doi ani și jumătate. Până la vară va câștiga 60.000 de euro, iar sezonul următor 120.000. Apoi salariul va mai crește.

„Noul Messi” nu s-a impus la FCSB

Matei, fotbalist despre care Gigi Becali spunea, în 2009, că este „noul Messi”, a bifat 13 partide în acest sezon pentru Astra Giurgiu, în campionat și Cupa României, dar nu a reușit să marcheze. Acesta s-a întors la formația giurgiuveană după o scurtă experiență la FCSB.
Apollon este unul dintre cluburile importante în Cipru. Are 3 titluri câștigate, 9 Cupe ale Ciprului și două Supercupe. În acest sezon, în 14 meciuri echipa a adunat 26 de puncte și este pe locul 4. Lider este Anorthosis, cu 33 de puncte. Campionatul are 12 echipe.loading...

Adauga un comentariu